"WINNER OR LOOSER"

A -
A +
60 dakika bekleyip sonra vurmak bir Akhisar modeli olabilir ama dün gece bu maçın; bu kadar önemli bir virajın modeli asla değildir Hamza Hocam.
Kim kaybetse ardından oynayanın gaza geldiği bir lig yaşıyoruz. Eskişehir'deki 'beklenmedik' kayıp, arenada 'beklenen' sonucu bulabilecek miydi?
Oturmuş Hamit yok, neyi ne kadar yapabileceği belli olmayan yarım yamalak Melo, Sneijder'den boynu bükük, Burak ise her an elinde kalacak gibi ve mutlak galibiyet formatlı bir kadro dizilişi.
Başlamadan önce bolca eleştiri alan kadro seçimi gördük ki tam tekmil saldırıyor. Bir tek sorun var o da bir türlü ortanın üstüne bile çıkamayan pas kalitesi.
Olgun bir savunma ama savruk bir hücum hattı.
Biraz da telaş.
İlk yarı bittiğinde 'uçamayan tavuk' gibi çırpınan ve kanat vuran ama bir türlü yerden yarım metreden fazla yükselemeyen bir Galatasaray izledik.
Hiçbir formatı yoktu rakip kaleye ulaşmak için.
Sadece saldırı planlarıyla da maç kazanılmıyor azizim. Çünkü asla göremediğim şey bu kadar önemli bir virajda 'rakibin ümüğünü sıkma' şeklinde bir oyun planıydı.
Bu da 'Telles-Balta-iki forvet' ile olmuyor.
Olmuyooooorrr.
60 dakika bekleyip sonra vurmak bir Akhisar modeli olabilir ama dün gece bu maçın; bu kadar önemli bir virajın modeli asla değildir Hamza Hocam.
Çünkü bitirdiğin kadro aslında başlaman gereken kadro idi.
Ne zaman ki sahaya 'Bruma-Umut-Burak- Yasin' dizeceksin ve maça öyle başlayacaksın; o zaman ben senin bir 'Winner' olduğuna inanacağım.
Yoksa bir 'Looser' olarak kaybolup gideceksin.
İki hafta önce kendi kalesine atan Balta'nın bu kez rakibe atması da beni kesmiyor hocam. Ben buna kanmıyorum.
Her tarafı yanlış olan bir geceden şampiyonluk hayalleri devşiremiyorum maalesef.
Son olarak diyeceğim şudur ki; bu kadar 'adil' bir hakemi Fenerbahçe maçlarında da görmek isteriz!
MAÇIN ADAMI
YOK
KIRILMA ANI
YOK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.