Cin şişeden çıktı...

A -
A +

Ders gibi oynadık... Maçın sonunu muhteşem bir tecrübe ve dayanışma içinde getiren bu çocukları artık rahat bırakalım ve alınlarından öpelim..

İster ‘kendilerine gelmişler’ deyin, ister ‘içlerindeki cevher’ deyin, ya da ‘isyan’ veya ‘kabullenmeme’ deyin..        Ne derseniz deyin; maç başladığında ‘yenileceksen bile böyle yenil’ düzeyine gelebilmiş ve tekrar ‘bizim çocuklar’ olmuş gençlerimiz vardı sahada..
Pozisyon vermedik mi?..
Çuvalla verdik..
Ama hepsini pozisyon ararken ve en az Çekler kadar bulurken verdik ki; bu ilk iki maçta pek göremediğimiz bir şeydi..
İlk yarıda hepsi gücünün çok üstündeydi ama ‘şişeden çıkardığımız cin’ olan Emre Mor’a nazar değmesin diye tahtalara vurmaktan parmağım sakatlandı..
Attığımız gol sonrasında Emre’nin suratında mutluluk ve umudun yanı sıra masumiyet, Burak’ın yüz kaslarında ise Türkiye vardı..
İkinci yarıda yine tekmeye kafa sokuyor, kanlar içinde kalsak bile oynamak istiyor, özlenen manzaranın resmini çiziyorduk..
Fatih Terim ve Arda Turan’ı kıskananları üzecek kadar iyi oynuyorduk. Hele ikinci golden sonra kulübenin hali ‘mutluluğun resmini yapmış Abidin’ gibiydi..
Ders gibiydi..
Dili bir yerlerine kaçanlara ders gibiydi..
Üçüncüyü bile yakaladık ama 2008’in canlanan ruhu bu kadarına yetti..
Şimdilik..
Maçın sonunu muhteşem bir tecrübe ve dayanışma içinde getiren bu çocukları artık rahat bırakalım ve alınlarından öpelim..

MAÇIN ADAMI

Böyle bir enkazdan bu oyunu çıkarabilen Fatih Terim..

KIRILMA ANI

Bakınız: İkinci golden sonraki gol sevincinde kulübeye..

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.