Maçın hakkı buydu

A -
A +

'Rizespor ikinci yarıda hep arayan taraftı... Özgür’ün hakkını teslim edelim; öldürücü bir vuruştu...'

Kafalar koparılmaya başlanmış belli ki..    Seçilen kadro benzer ama üç kanat adamının üçünü de kullanma zorunluluğu varmış gibi bir durumdan da vazgeçilmiş..
Maçın dörtte birinin fotoğrafı ise şunu söylüyor: ‘Bu dakikaya kadar çoktan golü yemiş olurdu Galatasaray ama rakibini kalesine getirmedi ve Sabri’den başlayan bir çaba sonucu öne de geçti..
Maçın yarısı olduğunda iki bekinden hangisi çıkarsa diğer kanadı alıp üçlü savunma ile oynayabilen Galatasaray’ın bunu hiç yadırgamadan yapabildiğini gördüm.. Ayrıca Linnes ve De Jong doğru oynamayı becerirken, Selçuk ve Sabri’nin olumlu oyunlarını görmezden gelmemek gerekir. Bir de sanki her hafta bu takımda direk oynuyormuş gibi bir öz güven sunan Chedjou’yu ve kendini bulan Joshue’yi işin içine katmadan olmaz..
İkinci yarıda ise hep ‘arayan’ taraf olan Rizespor, sürekli ‘savunan’ taraf olan rakibi karşısında bir duran toptan eşitliği sağladı. Özgür’ün hakkını teslim edelim; öldürücü bir vuruştu..
Özetle, ilk yarıda rüzgarı arkadan alarak doğru oynayan Galatasaray, ikinci yarıda rüzgara karşı ancak bir puanlık direnebildi..


MAÇIN ADAMI: Halis Özkahya... 
Uzun zamandır bu kadar maçı kurcalamayan bir hakem izlememiştim.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.