Nefesim kesildi

A -
A +

'Düşünebiliyor musunuz  90 artı olmuş tabela 3-3 yazıyor ve iki takım da golü kovalıyor… '


İki çok büyük takımın maçından 7 gol çıkıyorsa o gece tarihi bir gecedir. Hatta gollerin hepsi birbirinden güzel ve hüner doluysa tarihe tanıklık etmişsiniz demektir. Son yıllarda Premier Lig’de veya La Liga’da buna benzer maçlar gördüğümüzde hep ağzımızın suyu akardı. Bu maçı alın ve gönderin Fransa’ya herhalde Lyon Türkiye seyahatini iptal eder. 
Maçın ilk 20 dakikasında nereyse 90 dakikalık kilometre sayısına ulaşan Beşiktaş öne geçti. Zaten atılan bütün gollerde çabukluk, vuruş tekniği, bindirme ne ararsanız vardı. İlk 20 dakikada Beşiktaş’ın temposunu dünyada bile oynayacak takım sayısı çok azdır. 
Sonrasında iki takımın oyuncularının da iyi niyetli ve futbol oynamaktan başka hiçbir kaygısı olmayan davranışları üstüne bir de hiç hakem yokmuş gibi akıp giden bir maçı izleyince bizim ligimize futbol geri döndü diye düşündüm. Biri öne geçti, diğeri yakaladı sonra diğeri öne geçti, öbürü geldi onu bir daha geçti...
Düşünebiliyor musunuz 90 artı olmuş tabela 3-3 yazıyor ve iki takım da golü kovalıyor. 
El insaf…
Şu koskoca sezonda top oynamadan bir şeyler başarmaya çalışan bütün takımlara dün gece Beşiktaş ve Trabzonspor çok kötü örnek olmuştur. 
Maçın içinde diğerlerinden ayırabileceğim oyuncu pek yoktu. Çünkü ikisi de takım hâlinde hem hücum etti hem savunma yaptı. Bütün oyuncular kendi kapasitelerinin çok üstüne çıktılar. An itibarıyle bu iki takıma da karşı koyabilecek bir başka takım düşünemiyorum. 
Bu sonuçtan sonra Beşiktaş şampiyonluğunu ilan etmiş ve ligimizde amansız bir Avrupa’ya gidebilme yarışı başlamıştır. 


MAÇIN ADAMI: Okay Yokuşlu
21 yaşındaki bu çocuk dün gece âdeta destan yazdı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.