Kredi tükendi

A -
A +

Birinin rakipleri kazanmış kendisi ille de ve de mutlak kazanmak zorunda..  Diğerinin de rakipleri kendini kurtarmış puana aç kurtlar gibi saldırır hâlde..
Bir zamanlar halk plajı denilen yerler vardı ve bırakın kulaç atmayı, suya girip ıslanmak için bile birinin çıkması gerekirdi..
İşte öyle bir yarı sahada oynandı maç.
Herkesin başında bir bekçisi ve Belhanda, Gomis ile Feghouli’nin çoğunlukla iki bekçisi  vardı ağızlarındaki nefesi çekip almak üzere bekleyen..
Kaleye yakın bir beşli koymuştu Ümit Özat, önüne de bir dörtlü. Kilidi bırakın prangalar vurmuştu ve Galatasaray ne şut atabiliyor ne de duran bir topun başına gelebiliyordu..
Biraz da sertçe ve taktik faullerle bezenen oyun Gençlerbirliği’nin istediği formatta akıp gidiyordu..
İlk yarının forma gezdireni ise Feghouli oldu..
İkinci yarıda oyunu tamamen rakip yarı sahanın da yarısına yıkan Galatasaray ezberindeki tüm yolları denemeye başladı.
O andan itibaren de gerilen oyunda ev sahibinin artan agresif tavırları oyunun süresinden çalmayı başardı ve kilitler açılmaz hâle getirildi..
Ancak büyük bir hata veya bir kaza golü tabelayı değiştirebildi, beceriden gelebilecek bir gol değil. Zaten şuurunu kaybetmiş bir maçı ancak bir büyük hata çözebilirdi..
Zaten oynanan tiyatronun tümüne müsamaha gösteren Cüneyt Hocamız da tavırlarını ligin kilitlenmesinden yana koyduğu için maç çıkmaza girdi ve girdiği yerden çıkamadan bitti derken bir de ev sahibini dipten çıkaran gol geldi ve deplasman fakiri Galatasaray zirveden aşağı yuvarlandı..

MAÇIN ADAMI: Ümit Özat

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.