Akıl duyguyu yenemedi

A -
A +
Sahaya ‘akıl’ döken bir takımla, sahaya ‘duygu’ döken iki rakip karşılaştı. Akıl rakibe çarpan topla gol buldu, duygu ise zorladı ve VAR’la penaltı kullandı
 
Ezberi güçlü bir takımla ezberlettiği oyuncularını bir türlü bir araya getirememiş bir takımın maçıydı. Galatasaray’ın ‘hodri meydan’ maçı, Başakşehir’in ise ‘durumu kollama’ mücadelesiydi.
Sahaya ‘akıl’ döken bir takımla, sahaya ‘duygu’ döken iki rakip karşılaştı.
Akıl rakibe çarpan bir şuttan golü buldu, duygu ise zorladı ve VAR sistemine rağmen bir penaltı kazanabildi.
İlk yarı için ‘layığını buldu’ diyebilirim. 
Kazanması şart olan Galatasaray ile kazanmasa da olur durumundaki Başakşehir’e kaderin oyununu lehine çevirmek için sadece bir 45 dakika kalmıştı.
Şunu da belirtmeliyim ki, lider olan takım; rakibinin sahaya girme izni olmayan hocasının adını taşıyan sahada akbille getirdiği seyirci sayısında gönüllü gelen Galatasaray taraftar sayısına muhtaçtı.
Eklemem gereken bir başka nokta da ‘temaslı oyun’ konusunda sadece Başakşehir’in izninin olduğuydu.
Son 10 dakikayı ev sahibi tek taraflı bir gösteriye çevirdi ve hem set oyununda hem de üçüncü bölge etkinliğinde ciddi bir üstünlük sağladı.
Sonuç zirve sıralamasını değiştirmemiş olabilir ama Galatasaray açısından ‘aslına rücu eden’ bir görünüm vermiştir.
Bu sonuç ligin ikinci yarısı için yeni ufuklar açabilir bana göre.
 
Maçın adamı: Feghouli
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.