Avrupa'ya acı veda

A -
A +

Bu kadar kötü görüntü Galatasaray'a yakışmıyor. Prandelli ve futbolcular için artık lige sarılma vakti...

Şampiyonlar Ligi müthiş bir arena, futbolcular için çok büyük bir vitrin. Sahadaki oyuncunun o başlama vuruşu öncesi çalan müzikle bile coşması lazım ama Galatasaraylı futbolcuları bu bile harekete geçiremiyorsa, söyleyecek çok da fazla bir şey kalmıyor aslında.

90 dakikanın ilk devresinde Galatasaray aslında bildiğimiz gibiydi. Yani hiçbir şey yapmadı. Koca bir 45 dakikada kaleye atılan tek şut durumun bir anlamda özeti.

Sarı-kırmızılı futbolcular herhalde biraz utanmış olmalılar ki, ikinci devrenin başında rakip kaleye ilk 20 dakikalık dilim içerisinde tam 6 şut gönderdi ama maalesef bu da yetmedi. Bu kadar kötü bir görüntü Galatasaray'a hiç yakışmıyor.

Galatasaray dün gece Avrupa'ya havlu attı. Artık Prandelli daha önce söylediği, "Ben buraya 4. Yıldız için geldim. Avrupa bizim öncelikli hedefimiz değil" sözünü hayata geçirmek zorunda.

Gerçi "Sneijder bir sezonda 80 maç oynayamaz" diyen ve kötü oynamasına rağmen her maçta Selçuk'u oynatan bir hocadan bunu beklemek biraz hayalcilik.

İtalyan teknik adam artık ideal 11'ini kurup bunda ısrar etmelidir. Bundan sonra rotasyon macerasına girmemeli ve Galatasaray'ın 11'ini artık herkes ezbere sayabilmelidir.

Çünkü bu kadar rotasyonla Galatasaray'ın şampiyonluk yarışında olmasının imkânı ihtimali yok.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.