Unutmamız gerekenleri unuttuk!..

A -
A +
“Görevde iken devletimizi ilgilendirenleri usulüne uygun aktardıktan sonra unutmamız gerekenleri unuttuk...”
 
 
Eski çalıştığım yerdeki arkadaşlar bana müjde olarak gazetemden haber veriyorlardı:
“Gözün aydın gazete okuru şu kadar oldu, bu kadar oldu. En son 40 aboneyi aştı. Bayideki masa üstünde en fazla bizim gazete var” gibi haber veriyorlardı.
Bu haberlerin beni ne kadar mutlu ettiğini anlatamam...
Bir gün il merkezinde çok fazla olayın intikal ettiği, iş yoğunluğu çok olan bir karakola bir evrak vermek için gittim. Orada o komiser yardımcısını görünce, “hayırdır komiserim siz burada?” dediğimde; “Bana söz verilmişti, senin çalıştığın o tesise tam yetkili olarak göndereceklerdi, hatta teklif üstlerimden gelmişti. Şimdi burada bir başkomiserin emri altında yoğun iş tempolu bir karakoldayım, biraz rahat edelim derken düzenimi de bozdular” diye hayıflanmıştı.
Polis olmadan önce merak saikı ile polis olduktan sonra ikinci tayinimle çalışmaya başladığım birimde çoğunluğu görev icabı olmak üzere değişik cemaat ve grupların birtakım faaliyetlerine ve mensuplarının dahi vasıl olamadıkları enteresan şeylere muttali oldum.
Görev esnasında duyduklarımızdan, öğrendiklerimizden, bildiklerimizden devletimizi ilgilendirenleri usulüne uygun aktardıktan sonra unutmamız gerekenleri unuttuk.
Hatta bazı ailevi, mahrem konulara da şahit olsak bile suçlu kategorisinde olanlar dâhil hiçbir vatandaşımızın özelini ifşa etmedik. Kendimize dahi tekrarından kaçındık...
Şimdi malum hain örgütün içerisinde yer alanların yaptıklarını düşününce, Allah korusun biz de bunlar gibi asli görevimiz haricine çıkabilir, bu hain oluşum içinde yer alabilirdik. Bu tür hataya düşmeyen sağlam karakterli meslektaşlarımızla görüştüğümüzde bu hainlerin kendilerinden veya 'hoca' zannettiklerinden, bu şer odaklarından uzak duruşumuzun yegâne sebebi olarak kimseye haksızlık yapmayışımız, sahip olduğumuz millî ve manevi değerler ve en önemlisi aldığımız hayır dualar sayesinde olduğunu söylerdik.
Şimdi sadede gelecek olursak; şahsım olarak bu gazete ve kıymetli kitapların yayılması için var olan İhlas Holding'in herhangi bir kuruluşunda, devletimizin milletimizin aleyhine bir faaliyet asla olmamıştır ve olamaz da... DEVAMI YARIN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.