Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

20 gün sonra düğünü vardı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
- Güncelleme:
20 gün sonra düğünü vardı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Diyarbakır’da terör örgütü PKK’nın hücre evine yapılan baskında şehit düşen Aksaraylı polis memurunun babaevine ateş düştü. Şehit polisin 20 gün sonra düğününün yapılacağı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, terör örgütü PKK’nın Diyarbakır’da Fevzi Çakmak Mahallesi Dicle Caddesi’ndeki hücre evine gece saat 02.00’de yapılan operasyona katılan Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Salih Aksu (26), baskında çıkan silahlı çatışmada vurularak şehit düştü. Aksu’nun Aksaray’ın Ortaköy ilçesindeki babaevine acı haber ulaştı. Taziye çadırı kurulan babaevinde yas yaşanırken, şehit polis Aksu’nun geçtiğimiz günlerde Konya’da din kültürü öğretmeni olarak görev yapan Hülya isimli öğretmenle resmi nikahlarını kıydırdıkları ve 12 Ağustos’da Aksaray’da düğünlerinin yapılacağı öğrenildi. 3 kardeşin en küçüğü olan şehit Aksu’nun ağabeyi Ferdi Aksu’nun (35) kaynak ustası ve diğer kardeşi Seyit Aksu’nun (32) ise Ortaköy ilçesinde kuaförlük yaptığı öğrenildi.

Şehidin babası Mustafa Aksu, kurulan taziye çadırında taziyeyeleri kabul etti. Şehidin annesi Elmas Aksu’nun ise darbe girişiminin ardından günlerdir ilçe meydanında demokrasi nöbeti tuttuğu öğrenildi. Şehit Aksu’nun cenazesinin bugün Diyarbakır’da ikindi namazının ardından yapılacak resmi tören sonrası Aksaray’a gönderileceği öğrenildi.

20 gün sonra düğünü vardı20 gün sonra düğünü vardı20 gün sonra düğünü vardı20 gün sonra düğünü vardı20 gün sonra düğünü vardı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...