Karnımda kanama olunca ilk müdahaleyi kendi kendime yaptım

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Karnımda kanama olunca ilk müdahaleyi kendi kendime yaptım

GÜNDEM Haberleri

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında karnından ve bacağından yaralanan ve ilk müdahaleyi kendi kendine yapan doktor Erkan Ölçücüoğlu anlatıyor:

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında karnından ve bacağından yaralanan ve ilk müdahaleyi kendi kendine yapan doktor Erkan Ölçücüoğlu anlatıyor: “Yüksek İhtisas Hastanesinde görev yapıyorum. Vatanımızı, milletimizi toprağımızı namerdin eline bırakmayalım diye Genelkurmay Başkanlığı önüne gittik. İki saat boyunca tankları engellemeye çalıştık ve bunu başardık. Ancak helikopterden saldırılar başlamıştı. O anda yere yattık. Bacağımdan, karnımdan, omzumdan, gözümden şarapnel parçaları aldım. Etrafımda şehit olanlar vardı. Kendi kendime, ‘Bu hiçbir şey, eğer bunlar öldülerse biz de öleceğiz’ dedim. Karnımda ve bacağımda kanama olunca bir doktor olarak ilk müdahaleyi kendim yaptım ve bacağımı bandaja aldım. Kolumdaki yarayı sardım. Alnımdan kan geliyordu. Çok şükür bu vatanda bir kanım var. İnşallah oğlum da o kanı gavura elletmez, namerde elletmez. O bayrak inmeyecek. Biz toprağın üzerindeysek inmeyecek. Bu memleketi bu kadar çok seven insan var. Bir daha isterlerse yine gideriz...”

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...