Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Minik yüreğinden dev hareket! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan o öğrenciye övgü

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Minik yüreğinden dev hareket! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan o öğrenciye övgü

GÜNDEM Haberleri

Yozgat’tan harçlığını TBMM'ye gönderen minik öğrenci Utkutan Kızıltaş, Yenikapı Demokrasi ve Şehitler Mitingin’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisinden bahsedince çok duygulandığını söyledi.

12 Yaşındaki ve 6. sınıf öğrencisi Utkutan Kızıltaş, 15 Temmuz gecesi televizyon izlerken TBMM’nin bombalandığını gördüğünü belirterek, “Çok üzüldüm, Türk askeri görünümlü teröristlerin yaptığını görünce daha da sinirlenip duygulandım. Ondan sonra paramı TBMM’nin onarımı için yollamayı düşündüm. Topladığım harçlıkları, iki gün sonra gönderdim. Bir de Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a mektup gönderdim. Mektuba o anki duygularımı aktardım. Mektubuma ‘Bu ülke kolay kazanılmadı ki kolay kaybedilsin, TBMM’si bizim geleceğimiz’ yazdım” dedi.
 
İstanbul Yenikapı Demokrasi ve Şehitler Mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisinden bahsedince çok duygulandığını ifade eden minik Utkutan, “Cumhurbaşkanımız konuşmasında benden bahsedince çok duygulandım. Çünkü 80 milyon kişi beni izledi o an. Benim mektupta yazdıklarımı söyledi cumhurbaşkanımız” diye konuştu.Utkutan, kapalı kutuda biriktirdiği harçlığın ne kadar olduğunu bilmediğini, kutuyla birlikte gönderdiğini sözlerine ekledi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...