Ersun Yanal'dan Caner atağı

Ersun Yanal'dan Caner atağı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'de başarılı bir performans gösteren Caner için Ersun Yanal devreye girdi.

Teknik direktör Ersun Yanal'ın keyfine diyecek yok... Rize deplasmanı öncesinde "En korktuğum maç" diyerek açıkça çekindiğini ortaya koyan tecrübeli çalıştırıcı alınan 2-1'lik galibiyet sonrasında iddialı mesajlar verdi. Özellikle takımının yenik duruma düştükten sonra yaptığı geri dönüşten fazlasıyla memnun kalan Ersun Yanal, "Bizim için gerçekten çok önemli bir maçtı. Çaykur Rizespor uzun süredir galibiyet alamamasına rağmen ligin güçlü ekiplerinden biri. Bu nedenle kritik bir dönemeçti ve bu virajı kazasız belasız döndüğümüz için çok mutluyuz. Bana göre şampiyonluğa doğru dev bir adım daha attık. Şimdi ilk yarının bitimine 3 hafta var. Bu maçları da kazanıp aradaki puan farkını koruyarak devre arasına girmek istiyoruz" ifadesini kullandı.
YÖNETİME CANER UYARISI
Yakaladığı müthiş performansla bir anda takımın vazgeçilmezlerinden olan ancak son dönemlerde sıkıntılı günler geçiren Caner Erkin için teknik direktör Ersun Yanal'ın devreye girdiği öğrenildi. Maçlarda gergin gözüken ve stresli günler geçiren yıldız futbolcunun form grafiğinin daha da düşmesinden korkan Ersun Yanal, yöneticilerle bir görüşme yaparak, "Caner'i düzeltmek için devre arasında mutlaka yeni sözleşme yapalım. Psikolojik durumu sıkıntılı. Atılacak imzalar her yönden Caner'i moral motivasyon açısından olumlu etkileyecektir ve ikinci yarıda daha iyi performans sergileyecektir" dediği öğrenildi. Bu teklife sıcak bakan Sarı-Lacivertli yönetimin, yıllık 450 bin dolar olan Caner'in kazancını 1 milyon 200 bin dolara çıkartıp 5 yıllık sözleşme imzalatmayı planladığı belirtildi.(Habertürk)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...