Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hamburg'dan Hakan Çalhanoğlu açıklaması

Hamburg'dan Hakan Çalhanoğlu açıklaması

SPOR Haberleri

Almanya Bundesliga ekiplerinden Hamburg'un formasını giyen Hakan Çalhanoğlu'nun transferi hakkında Alman takımından açıklama geldi.

Galatasaray'ın da kadrosuna katmak istediği Hamburg'un genç yıldızı Hakan Çalhanoğlu için Alman kulübü sportif direktörü Oliver Kreuzer açıklamalarda bulundu. İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool ve Arsenal'in de Hakan Çalhanoğlu ile ilgilendiği haberlerinin ardından bir açıklama yapan Hamburg, 19 yaşındaki oyuncunun satılık olmadığını ifade etti.
Almanya basınına konu hakkında açıklamalarda bulunan Kreuzer, Hakan Çalhanoğlu için hiçbir kulüpten resmi teklif almadıklarını ve genç yıldıza yeni bir sözleşme önermeye hazırlandıklarını dile getirdi. Kreuzer, "Çalhanoğlu'nun kontratını 2018'e kadar uzatmak istiyoruz. Şu ana kadar hiçbir İngiliz kulübü bizimle temasa geçmedi. Tabii ki her oyuncunun bir fiyatı vardır. Ama onunla ilgili hiçbir takımla görüşmüyoruz" şeklinde konuştu. Hakan Çalhanoğlu'nu para kazanmak için kullanmayacaklarını söyleyen Kreuzer, "Hakan Çalhanoğlu'nden para kazanmak hedefimiz değil. Bu bizi geriye götüren büyük bir adım oldu. Onun geleceği açısından Hamburg'da kalması gerekiyor. Bundesliga'da kendisini kanıtlamalı" dedi.
MENAJERİ KONUŞMUŞTU
FIFA Menajeri Bektaş Demirtaş geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarla Hakan'ın Ocak ayında transfer olabileceğinin sinyallerini vermişti. Demirtaş, "Almanya içinden ve İngiltere'den gelen tekliflerle ilgileniyoruz. Daha çok bu teklifler üzerinde değerlendiriyoruz. Ancak futbolda olmaz olmaz. Türkiye'den Hamburg'u da tatmin eden bir teklif gelirse, neden olmasın, her şey olmasın. Ocak ayında bir gelişme olabilir" şeklinde konuşmuştu. (sporx)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...