Galatasaray'da 'Barcelona ve Bayern Münih sevinci'

Galatasaray'da 'Barcelona ve Bayern Münih sevinci'

SPOR Haberleri

Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, Galatasaray-Chelsea eşleşmesine ilişkin, 'Kuradan mutluyum.Barcelona ve Bayern Münih'in çıkmaması sevindirici' dedi.

Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün Şükrü Ergün, açıklamalarda bulundu. Ergün, Şampiyonlar Ligi'ndeki kura çekimini değerlendirdi. nbsp;"Barcelona ve Bayern Münih'in çıkmaması sevindirici" diyen Şükrü Ergün, "Bu seviyeye geldikten sonra hangi rakibin çıkacağı çok önemli değil. Barcelona ve Bayern Münih'in çıkmaması sevindirici. Chelsea; bu iki takıma nazaran daha tercih edilebilen bir takip, şahsen bu kuradan memnun oldum" diye konuştu. İkinci devre Mancini'nin talimati ve talebi doğrultusunda transfer yapabileceklerini belirten Galatasaraylı yönetici, "Şampiyonlar Ligi'ne yönelik bir transfer çalışmamız zaten yoktu. İkinci hocanın raporu doğrultusunda eksik bölgedeki oyuncuların tamamlanması yönünde çalışmalarımız olacak. Bu çalışmalar tamamlandığında Şampiyonlar Ligi'ne de etkisi olacaktır" dedi. Ergün, ilk maçın İstanbul'da oynanacak olmasını da avantaj olarak değerlendirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...