Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mehmet Şimşek, 'Allah belasını versin'

Mehmet Şimşek, 'Allah belasını versin'

Politika Haberleri

Mehmet Şimşek, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, "Kim yolsuzluk yaparsa mutlaka cezasını görmeli, hem Allah belasını versin hem de tabii ki."dedi.

TBMM'deki bütçe görüşmeleri sırasında konuşan Bakan Mehmet Şimşek, "Esas ve usuller Sayıştay tarafından onaylanmak zorundadır. Esas ve usuller, yine Maliye Bakanlığı tarafından olumlu görüş almak zorundadır. Dolayısıyla, Kamu İhale Kanunu kapsamında yapıldı diye, bir şeyi tamamen, yani hiçbir denetime tabi değil, hiçbir kurala, hiçbir usule tabi değildir diye getirip, burada sunmak, bunu yolsuzluklarla ilişkilendirmek son derece yanlıştır. Kim yolsuzluk yaparsa mutlaka cezasını görmeli, hem Allah belasını versin hem de tabii ki ama yetmez o, öbür dünyaya kalmaması lazım. Öbür dünyaya kalmaması lazım. Burada, hukukun sonuna kadar üstüne gitmesi lazım. Kim yanlış yaparsa, kim olursa olsun, ismi cismi kim olursa olsun bizim mahkemeler. Kim yolsuzluk yaparsa mutlaka cezasını görmeli, hem Allah belasını versin hem de tabii ki." ifadelerini kullandı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...