Guardiola, Bayern ile rekora koşuyor

Guardiola, Bayern ile rekora koşuyor

SPOR Haberleri

FIFA Dünya Kulüpler Şampiyonası finalinde Bayern Münih, Fas'ın Raja Casablanca takımını 2-0 yenerken, teknik direktör Pep Guardiola tarih yazdı.

42 yaşındaki teknik adam Barcelona ve Bayern Münih'te sekizinci uluslararası kupasını kazanarak Sir Alex Ferguson ve Carlos Bianchi'nin rekoruna ortak oldu. Guardiola, 2008'den bu yana 3 Dünya Kulüpler Şampiyonası, 2 Şampiyonlar Ligi ve 3 UEFA Süper Kupa şampiyonluğu kazanmayı başardı. Bayern ise 2013'te beşinci kupasını müzesine götürdü. nbsp;BAYERN Münih, Raja Casablanca'yı 2-0 yenerek kazandığı FIFA Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda kazandığı şampiyonlukla kasasını biraz daha doldurdu. Şampiyonlar Ligi, Almanya Ligi ve Kupası, UEFA Süper Kupa'yı da müzesine götüren kırmızıbeyazlı Alman ekibi, FIFA'dan da para ödülü olarak 3.6 milyon Euro kazandı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...