Mekke'de otobüs devrildi: 4 ölü, 17 yaralı

/ Kaynak: AA
Mekke'de otobüs devrildi: 4 ölü, 17 yaralı

DÜNYA Haberleri  / AA

Umre için gelen Pakistanlıları taşıyan bir otobüsün devrilmesi sonucu 4 kişi öldü, 17 kişi yaralandı.

Umre için Suudi Arabistan'a gelen Pakistanlıları taşıyan bir otobüsünMekke yakınlarında devrilmesi sonucu 4 kişi hayatını kaybetti, 3'ü ağır 17 kişi yaralandı. Sivil Savunma Kurumundan yapılan yazılı açıklamada, Pakistan vatandaşlarını taşıyan otobüsün devrildiği, kazada 4 kişinin öldüğü, 17 kişinin yaralandığı belirtildi. Yaralılardan 3'ünün durumunun ağır olduğu aktarıldı. Kazanın nedeninin henüz belirlenemediğine değinilen açıklamada, olay yerine gönderilen 3 kurtarma helikopteriyle yaralıların en yakın hastanelere kaldırıldığı kaydedildi.

Sivil Savunma Kurumu Sözcüsü Ali bin Abdullah el-Gamdi, kazanın Mekke yakınlarındaki Bahra Köprüsü'nde meydana geldiğini, yaralıların büyük bölümünün Cidde'deki Et-Thaghr Hastanesine, diğerlerinin ise Mekke'deki Ez-Zaher ve En-Nur hastanelerine götürüldüğünü söyledi.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...