Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kantarcı Raf'ın hedefi, 2014'te 2 kat fazla ihracat

Kantarcı Raf'ın hedefi, 2014'te 2 kat fazla ihracat

Ekonomi Haberleri

Kantarcı Raf'ın Satış Direktörü Mustafa Atmaca, Türkiye'de ve sektörde ilk ve yeni olan boyahane tesislerini aktif hale getirdiklerini ifade etti.

Kantarcı Raf'ın Satış Direktörü Mustafa Atmaca, Türkiye'de ve sektörde ilk ve yeni olan boyahane tesislerini aktif hale getirdiklerini ifade etti. ATMACA, ''13.50 m uzunluğundaki nbsp;ayak profillerini nbsp;tek seferde boyayabilmekteyiz. Yine Türkiye' de bir ilk olan tam otomatik profil hatlarımız ile (insan eli değmeden) 2014 yılının ilk çeyreği nbsp;itibari ile üretime başlayacağız. Bu yatırımlar neticesinde üretim potansiyelimizi 6 katına çıkarmış olacağız '' dedi. Kantarcı Raf olarak başta depo ve market raf sistemleri, metal ızgara sistemleri, genişletilmiş metal işleme sistemleri, sektörde profesyonel çözümler sunmaya devam ettiklerini bildiren ATMACA, toplamda 36.000 m2 kapalı alanda kurulu tesislerinde hız kesmeden hizmet veremeye devam ettiklerini vurguladı. "160 kişilik uzman kadromuz ile Türkiye'nin her yerine ücretsiz keşif yapıyoruz. Müşteri talebi doğrultusunda lojistik, gıda, inşaat ve yapı market, tekstil, ilaç, otomotiv, başta olmak üzere tüm sektörlere hizmet vermekteyiz", şeklinde konuştu. Mevcutta 20 Ülkeye olan ihracatlarını 2014 yılında 2 katına çıkarmayı hedeflediklerinin de altını çizen ATMACA, '' Proje çözümleri, zamanında teslim, satış ve sonrası hizmetlerimiz ile oluşturduğumuz müşteri memnuniyeti sayesinde rakiplerimizden her zaman bir adım öndeyiz '' değerlendirmesini yaptı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...