İşte Rivaldo'nun favorileri

İşte Rivaldo'nun favorileri

SPOR Haberleri

Brezilyalı eski yıldız futbolcu Rivaldo, 12 Haziran'da başlayacak FIFA Dünya Kupası'ndaki favori takımlarının İspanya ve Arjantin olduğunu açıkladı.

İngiliz basınına konuşan Rivaldo, turnuvada güçlü takımların yer aldığını belirterek, "Bildiğiniz gibi finallerde daha önce kupaya uzanmış 8 takım mücadele edecek ve bu deneyimli takımların hepsi, saygıyı hak ediyor" dedi.

Turnuvanın favorisinin Brezilya olmadığını vurgulayan 42 yaşındaki eski futbolcu, "Bana göre şu anda turnuvanın en güçlü iki takımı İspanya ve Arjantin. Portekiz ise hayal kırıklığı yaşatabilir" değerlendirmesinde bulundu.

Dünya Kupası'nın açılışında Brezilya ile Hırvatistan arasında oynanacak maç hakkında konuşan Rivaldo, ülkesinin turnuvaya evsahipliği yapması nedeniyle milli takım oyuncularının baskı hissettiğini hatırlatarak, "Bence Brezilya elinden geleni yapacak ve ilk maç zorlu geçecek. Yine de iyi bir maç çıkarıp Hırvatistan'ı yenecekleri konusunda içim rahat" ifadesini kullandı.

Finaller öncesinde Brezilya'da devam eden protestoları da değerlendiren Rivaldo, "Dünya Kupası sırasında güvenlik konusunda önemli bir sorun yaşanacağını düşünmüyorum çünkü hükümet ve organizasyon komitesi her şeyin yolunda gitmesini sağlayacak" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...