Başka bir araç tarafından sıkıştırıldı: 1 ölü, 2 yaralı

/ Kaynak: İHA
Başka bir araç tarafından sıkıştırıldı: 1 ölü, 2 yaralı

YAŞAM Haberleri  / İHA

İzmir çevreyolu Buca yol ayrımında meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 2 kişi ağır yaralandı.

Olay, İzmir çevreyolunda 15.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Ahmet Göçmen (26) yönetimindeki 35 DOF 82 plakalı otomobil, henüz kimliği belirlenemeyen bir şahsın kullandığı 67 LL 676 plakalı araç tarafından sıkıştırıldı. Araçlar Buca yol ayrımına geldiğinde Ahmet Göçmen, idaresindeki otomobilin kontrolünü kaybederek süratli bir şekilde orta refüjdeki demir bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle araç, yaklaşık 30 metre savrularak durabildi. Kazayı haber alarak olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, şoför yanında yolcu olarak bulunan 5 çocuk sahibi Cemal Çelik'in (59) olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Otomobil sürücüsü Ahmet Göçmen (26) ve araçta bulunan Aynur Göçmen ise (50) ağır yaralandı.

TAZİYEDEN DÖNÜYORLARDI

Ahmet Göçmen ve beraberindekilerin, İzmir'in Kemalpaşa ilçesinden geçtiğimiz hafta ölen başka bir yakınlarının taziyesinden dönerlerken kazaya karıştığı öğrenildi. Hayatını kaybeden Cemal Çelik'in yakınları büyük üzüntü yaşarken, kazayı gören görgü şahitlerinin ifadelerine göre, 67 LL 676 plakalı bir araç sürücüsünün, bariyerlere çarpan aracı seyir halindeyken sıkıştırarak kazaya sebep olduğu iddia edildi. Olaydan sonra kayıplara karışan araç sürücüsü tüm polis ekipleri tarafından aranırken, yaralılar ise 112 Acil Servis ekipleri tarafından Buca Seyfi Demirsoy Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yerine gelerek inceleme yapan nöbetçi savcının talimatıyla Cemal Çelik'in cesedi, İzmir Adli Tıp Morgu'na götürüldü.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...