70 ülkeden 4 bin katılımcı buluşacak

70 ülkeden 4 bin katılımcı buluşacak

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Türk Sineması'nın 100. yılı ve Türkiye Radyo Televizyon Kurumu'nun 50. yılı özel etkinliklerle kutlanacak.

Bölgesinde önemi her geçen gün artan, televizyon yayıncılığı ve yapımları ile birçok ülkeyle etkileşim halinde olan Türkiye, iTVF 2014 ile önemli bir organizasyona daha ev sahipliği yapacak. 70 ülkeden 4 bini aşkın katılımcıyı ağırlayacak olan iTVF, 12 Haziran 2014 Perşembe günü Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan ve Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik'in katılacağı bir törenle İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde kapılarını açacak.
Açılış törenine Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, RTÜK Başkanı Prof. Dr. Davut Dursun, RATEM Başkanı Dursun Güleryüz ve Televizyon Yayıncıları Derneği (TVYD) Başkanı Zahid Akman katılacak.
Yayıncılık endüstrisinin yerli ve yabancı yüzlerce kurumunun yanı sıra binlerce profesyoneli bir araya getiren iTVF 2014, "Kültür Endüstrisi"nin Kültür ve Turizm Bakanlığı Baş Danışmanı Dr. Ş. Abdurrahman Çelik moderatörlüğünde İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek. Organizasyonda, Türk Sineması'nın 100. yılı ve Türkiye Radyo Televizyon Kurumu'nun 50. yılı özel etkinliklerle kutlanacak. 21. yüzyılın heyecan verici ürün ve hizmetlerinin ilk kez görücüye çıkacağı iTVF'de, BAK (Belgesel, Animasyon, Kısa Film) yarışmasının 16 finalisti de ödüllerine kavuşacak.
Kültür Sanat Servisi



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...