Rus geline tapu oyunu

/ Kaynak: İHA
Rus geline tapu oyunu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Türk damat, kayınvalidesinin parasıyla Türkiye'de aldığı evin tapusunu borcu sebebiyle kendi babası üzerine yapınca Rus gelin ve annesi ortada kaldı.

Demre ilçesinde yaşayan Rus gelin Galina Uğurlu, (28), annesi Kalturina Taryana, (64) ile birlikte kendi paralarıyla aldıkları evi eşi M.T.U.'nun babası Nuri U. tarafından kendi üstüne geçirdiğini iddia ederek isyan etti. Rus gelinin annesi emekli hemşire Kalturine Taryana, "Kızım, Tolga ile evlendikten sonra eşi Türkiye'de daha iyi bir hayatımız olacağını söyleyerek bizi kandırdı. M.T.'ye 100 bin dolar para verdim. Bu paranın 150 bin lirası ile ev aldığını söyledi. Evin benim veya kızımın üzerine ancak 3 ay sonra geçebileceğini söyledi. Bizim oturma iznimiz 3 Temmuz'da doluyor. Evimiz olmayınca sınır dışı edileceğimizi biliyor ve bu yüzden evin tapusunu bize vermiyor. Ben de mahkemeye başvurdum. Perişan durumdayız. Türk adaletinden doğruyu bulmalarını istiyorum" diye konuştu.


YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...