Türk rehineler Musul Valiliği'nde

Türk rehineler Musul Valiliği'nde

GÜNDEM Haberleri

IŞİD'in bugün rehin aldığı Türkiye'nin Musul Başkonsolosu Öztürk Yılmaz, diplomatlar ve elçilik çalışanları Musul Valiliğine getirildi.

IŞİD'in bugün rehin aldığı Türkiye'nin Musul Başkonsolosu Öztürk Yılmaz, diplomatlar ve elçilik çalışanları Musul Valiliğine getirildi. Rehinlerimiz şu anda IŞİD tarafından valilik binasında tutuluyor.

Irak'ın Musul kentinin kontrolünü ele geçiren IŞİD bugün Türkiye'nin Başkonsolosluğu'nu basarak diplomatları ve çalışanları rehin aldı. Yeni Şafak gazetesinin haberine göre Musul Başkonsolosu Öztürk Yılmaz'ın da aralarında olduğu 45'den fazla rehineyi kentin dışına çıkarmaya hazırlanan IŞİD bu kararından vazgeçti. IŞİD'in yapılan görüşmelerden sonra rehinleri Musul Valiliği'ne getirdiği öğrenildi. Valilik binasından tutulan Türk rehinelerin sağlık durumlarının da iyi olduğu bilgisine ulaşıldı.

Yenişafak

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...