Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Arjantinli golcü için Galatasaray açıklaması, 'Teklif aldık'

Arjantinli golcü için Galatasaray açıklaması, 'Teklif aldık'

SPOR Haberleri

Fatih Terim'in Galatasaray'da görev yaptığı dönemde ısrarlı bir şekilde transfer edilmesini istediği Matias Suarez için flaş bir açıklama geldi.

Fatih Terim döneminde Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan ve Anderlecht ile görüşmeler yapılan Matias Suarez için flaş bir açıklama geldi. Yıldız golcünün menajeri Cristian Colazo, yaptığı açıklamada Galatasaray'dan teklif aldıklarını duyurdu.
Fatih Terim'in görev yaptığı dönemde ısrarlı bir şekilde Suarez'in transferi için girişimlerde bulunan sarı-kırmızılı yönetim, Arjantinli golcünün yüksek bonservis bedelinden dolayı transferi askıya almıştı. Yaşadığı sakatlıklık sürecini atlayan Suarez için menajer Colazo'dan flaş bir açıklama geldi. nbsp;
GALATASARAY'IN DA TALEBİ OLDU nbsp;
Suarez için İngiltere'den bazı teklifler aldıklarını ifade eden Colazo, "İngiltere'den teklifler aldığımız doğru, bu durumu Anderlecht de biliyor. Sadece İngiltere'den değil, Türkiye'den Galatasaray'dan da bazı yetkililerin talepleri oldu. Transferde belirleyici olan taraf Anderlecht olacak ve onların vereceği karara saygı duyuyoruz." şeklinde konuştu.
MATİAS SUAREZ'İN SON DURUMU
2008/09 sezonunda Belçika'ya gelen ve gösterdiği performans ile İngiliz kulüpleri başta olmak üzere Avrupa'nın devlerinin dikkatini çeken 25 yaşındaki oyuncu, son 2 sezondur ise sakatlıklar nedeniyle fazla forma şansı bulamadı. Geçtiğimiz sezon ve bu sezon 2 farklı bölgeden çok ciddi sakatlıklar geçiren yıldız oyuncunun durumu Galatasaray tarafından da inceleniyor.
Bu sezon Anderlecht forması ile toplam 15 mücadelede sahada yer alan çift ayaklı golcü, 7 golün altına imza atmayı başardı. Sezonun ikinci yarısının tamamını sakatlığı nedeniyle kaçıran ve Belçika vatandaşlığı da bulunan Suarez'in bonservis bedelinin 5 milyon euro civarında olduğu tahmin ediliyor. (Kaynak: Sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...