Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

''IŞİD militanlarına yemek siparişi verildi'' iddiası

''IŞİD militanlarına yemek siparişi verildi'' iddiası

GÜNDEM Haberleri

Bazı basın organlarında Reyhanlı Kaymakamlığı'nca IŞİD militanlarına yemek siparişi verildiği iddialarına ilişkin açıklama yapıldı.

Hatay'ın Reyhanlı Kaymakamlığı, bazı basın yayın organlarında yer alan "Reyhanlı Kaymakamlığı tarafından IŞİD militanlarına gönderilmek üzere bin 500 kişilik yemek siparişi verildiği ve gönderildiği" iddialarının gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Kaymakamlıktan yapılan yazılı açıklamada, "Bazı basın yayın organlarının 13 Haziran 2014 Cuma günü yayınlanan nüshalarında gündeme getirilen 'Reyhanlı Kaymakamlığı tarafından IŞİD militanlarına gönderilmek üzere bin 500 kişilik yemek siparişi verildiği ve gönderildiği' iddiaları üzerine aşağıdaki açıklamayı yapma gereği duyulmuştur. Konu hakkında CHP Reyhanlı İlçe Başkanı ile yapılan görüşmede konunun Reyhanlı Kaymakamlığı ile ilgisinin olmadığı ve gazete haberinin yanlış aktarımdan kaynaklandığı bilgisi Kaymakamlığımıza iletilmiştir. Reyhanlı ilçesinde güvenlik birimlerimizce IŞİD terör örgütüne yönelik titiz çalışmalar yapılmakta ve yakalanan örgüt üyeleri yasal gereği yapılmak üzere adli mercilere intikal ettirilmektedir. Hal böyle iken 'Reyhanlı Kaymakamlığı tarafından IŞİD militanlarına gönderilmek üzere bin 500 kişilik yemek siparişi verildiği ve gönderildiği' iddiaları hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır" denildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...