Muş'ta silahlı dehşet: 3'ü asker 7 yaralı

/ Kaynak: İHA
Muş'ta silahlı dehşet: 3'ü asker 7 yaralı

SPOR Haberleri  / İHA

Muş'ta aralarında husumet bulunan iki ailenin barıştırılması için devreye girenlere ateş açıldı. Olayda 3'ü asker 7 kişi yaralandı.

Merkeze bağlı Arpayazı köyünde daha önce Karakaya ve Aydemir aileleri arasında muhtarlık seçimlerinden dolayı kavga çıkmış ve 5 kişi yaralanmıştı. Aileler arasında başlayan husumetin sonlandırılması için kentteki kanaat önderleri devreye girdi.

Barışı sağlamak amacıyla köye giden muhtar ve kanaat önderlerinden oluşan heyet aile bireyleriyle köy camiinde bir araya geldi. Görüşmelerin yapıldığı esnada kimliği belirsiz kişi ya da kişiler etrafa uzun namlulu silahlarla ateş açmaya başladı. Silah sesleri üzerinde camiden çıkan görüşme heyeti ile güvenliği sağlayan askerler mermilerin hedefi oldu.

Açılan ateşte 3 asker ile Ortakent Köy Muhtarı Mehmet Küçük, Alaattin Yılmaz, Kazım Karabekir ve Fesih Karakaya isimli vatandaşlar yaralandı. Yaralı asker ve vatandaşlar köye çağrılan ambulanslarla Muş Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Köyde ikinci bir kavganın yaşanmaması için geniş güvenlik önlemi alındığı ve olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...