FIFA 2014'te ortalığı karıştıran iddia! Hollanda doping mi yaptı?

FIFA 2014'te ortalığı karıştıran iddia! Hollanda doping mi yaptı?

SPOR Haberleri

İspanya maçı sonrası 6 futbolcunun testi pozitif çıkmış, saklanmış

Hollanda'nın 5-1'lik İspanya galibiyeti Dünya Kupası'nda büyük yankı uyandırırken ortaya atılan bir iddia kafaları oldukça karıştırdı. Hollanda'da tam 6 futbolcudan maç sonrası alınan doping numunelerinin pozitif çıktığı belirtildi ve FIFA'nın bu konuda bir şey yapmayı reddettiği iddia edildi. Testi yapan sorumlu doktor Dr. Giorgio Bertolucci yaşananları utanç verici olarak yorumladı. Bertolucci, "Yapılan testlerde Belçika'dan 1, Hollanda'dan 6 futbolcunun testi pozitif çıktı. Bu oyuncularda performans artırıcı ilaçlara rastladık. Sadece oyunculara para cezası verildi ve onları izlemeye aldık" ifadelerini kullandı.
BOSQUE: FIFA UTANMALI
İspanya Milli Takım Teknik Direktörü Vicente del Bosque ise, "Bu iğrenç hikaye hakkında söyleyecek söz bulamıyorum. Steroid kullanan oyunculara kaybetmek. Hayat her zaman adil değil biliyorum ama FIFA bundan utanç duymalı. Bu durumu örtmek için kim rüşvet ödemiş" diye konuştu.


HOLLANDA ŞİLİ MAÇI GOLLERİ İZLE

HOLLANDA ŞİLİ MAÇI GENİŞ ÖZETİ İZLE




OTOMATİK PORTAKAL
2014 FIFA Dünya Kupası'nda B Grubu son maçında Şili'yi 2-0 yenen Hollanda grubu üçte üçle firesiz tamamladı. Hollanda 40. dakikada yakaladığı kontra atakla etkili oldu. Kendi yarı sahasından rakiplerini eksilterek ceza alanına giren Arjen Robben'in vuruşu, direğin yanından dışarı gitti. Maçın 77. dakikasında sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunu yerden kullanan Arjen Robben, topu Daryl Janmaat ile buluşturdu; Janmaat'ın ortasında Fer müthiş yükseldi ve şık-isabetli bir kafa vuruşu yaptı: 1-0. Son bölümlerde yine hızlı hücumla rakip kalede tehlikeli olan Hollanda, 90+1. dakikada farkı ikiye çıkardı. Robben sol taraftan savunmanın arkasına sarkarak son çizgiye hareketlendi; kale sahasına çıkardığı topa dokunmayı başaran Memphis Depay karşılaşmanın skorunu belirleyen golü kaydetti: 2-0. Puanını 9'a çıkaran Hollanda lider olarak, 6 puan elde eden Şili ise ikinci sırada son 16 takım arasına kaldı.


DÜNYA KUPASI MAÇ ÖZETLERİ TIKLA İZLE

DÜNYA KUPASI MAÇLARI GOL VİDEOLARI nbsp;İZLE

DÜNYA KUPASI PUAN DURUMU

DÜNYA KUPASI MAÇ FİKSTÜRÜ-PROGRAMI

DÜNYA KUPASI MAÇLARI CANLI İZLE


nbsp;FIFA 2014'te ortalığı karıştıran iddia! Hollanda doping mi yaptı?


nbsp;FIFA 2014'te ortalığı karıştıran iddia! Hollanda doping mi yaptı?

Nasıl izlenir?

2014 Dünya Kupası karşılaşmaları uluslararası yayın anlaşmaları gereği uydudan şifreli olarak yayınlanacak. Karasal yayın izleyicileri, D Smart, Digiturk ve Teledünya üyeleri şifre girmeden de TRT 1, TRT Spor ve TRT HD'yi izleyebilecekler. Türksat uydusu üzerinden uydu yayını alan kullanıcılar ise maç esnasında şifreli yayından etkilenmemek için TRT 1, TRT Spor ve TRT HD kanallarına "BISS şifre" girerek maçı izleyebilecek. BISS şifre çözebilme özelliğine sahip olan uydu alıcılarının menüsünde 'CAS', 'Key Girişi', 'CAS System', 'CAS Keys' veya benzer bir isimle yer alan KEY girişinde açılacak menüde Biss olan seçilecek ve 6 haneli ise "0×001FFF", 12 hane varsa "10000000000000" yazılarak şifre kaydedilmiş olacak. nbsp;

nbsp;FIFA 2014'te ortalığı karıştıran iddia! Hollanda doping mi yaptı?



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...