Yine Klinsmann

Yine Klinsmann

SPOR Haberleri

Sarı-kırmızılılar, Alman teknik direktöre 3 sezonluk bir sözleşme ve yıllık 2 milyon avro önerecek

Galatasaray, Teknik Direktör Roberto Mancini ile yollarını ayırdıktan sonra yeni hoca arayışlarına tam gaz devam ediyor. Önce Shakhtar Donetsk'i çalıştıran Mircea Lucescu'dan daha sonra da Mainz'den ayrılan Thomas Tuchel'den olumsuz cevap alan sarı-kırmızılılar bu kez de rotayı ABD Milli Takımı'nın hocası Jürgen Klinsmann'a çevirdi. "Alman ekolünden bir teknik direktör istiyorum" diyen Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın Jürgen Klinsmann ile geçtiğimiz hafta temasa geçtiği belirtilmişti. Tuchel'in "Gelemem" demesinin ardından yönetim, şu anda Dünya Kupası'nda ABD Milli Takımı'nın başında bulunan Klinsmann'la bir kez daha görüşecek. Sarı-kırmızılıların Alman çalıştırıcıya 3 yıllık bir sözleşme önereceği ve yıllık 2 milyon avro teklif edeceği belirtiliyor. Klinsmann'ın 2018 yılına kadar ABD Milli Takımı ile sözleşmesi bulunuyor.
İKİNCİ ADAY LÖW
Galatasaray, Alman çalıştırıcıyı ikna edemezse bu kez de vatandaşı Löw'ün nabzını yoklayacak. Başkan Ünal Aysal, Almanya Milli Takımı ile Dünya Kupası sonrasında yollarını ayırmayı düşündüğü belirtilen Löw'le masaya oturulacak. Öte yandan Ünal Aysal'ın teknik direktör adaylarından olan İsviçre Milli Takımı'nın çalıştırıcısı Hitzfeld'in aldığı emeklilik kararından vazgeçmediği belirtildi. Yıllardır futbolun içinde olduğunu ve artık dinlenmek istediğini söyleyen deneyimli teknik adamın Galatasaray'ın ısrarlı taleplerine karşın, fikrinden vazgeçmediği ifade edildi.
AÇIK KAPI BIRAKTI
Klinsmann, isminin G.Saray ile anılmasından sonra ilk kez Alman basınına konuştu. Tecrübeli çalıştırıcı, "Löw'ü arayarak, Fenerbahçe'de geçirdiği günler sonrasında İstanbul ile ilgili bazı ipuçları alabilirim. Ancak şu anda bir Dünya Kupası'ndayız. Başka bir şey düşünemem" diyerek Galatasaray'a açık kapı bıraktı.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...