Bingöl davasında gizlilik kararı

/ Kaynak: DHA
Bingöl davasında gizlilik kararı

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Bingöl Emniyet Müdürü'ne saldırısı davasına gizlilik kararı alındı.

Bingöl'de, Emniyet Müdürü Atalay Ürker'e yönelik düzenlenen ve 2 polisin şehit olduğu saldırıyla ilgili gözaltına alınan 8 kişiden 7'si, çıkarıldığı mahkeme tarafından denetimli serbestlik yasası kapsamında serbest bırakılırken, Ali Kılıçgedik, tutuklandı.
Mahkeme ayrıca davaya gizlilik kararı getirdi. Bingöl'de geçen Çarşamba akşamı PKK'lıların düzenlediği ve Emniyet Müdür Yardımcısı Atıf Şahin ile Başkomiser Hüseyin Hatipoğlu'nun şehit olduğu Emniyet Müdürü Atalay Ürker ve polis memuru Uğur Atlı'nın yaralandığı saldırıyla ilgili gözaltına alınan 8 şüpheli, dün akşam sağlık kontrolünden geçirildikten sonra yoğun güvenlik önlemleri altında savcılığa çıkarıldı. İfadeleri alınan 8 sanık savcılık tarafından daha sonra tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkemeye gönderildi. Sabah saatlerine kadar süren ifade verme işleminden sonra mahkeme 7 zanlıyı, denetimli serbestlik yasası kapsamında serbest bırakılmasına ve Ali Kılıçgedik'in tutuklanmasına karar vererek, dosyaya gizlilik kararı getirdi.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...