Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kobani eylemcilerine kılıçla saldırdı

/ Kaynak: DHA
Kobani eylemcilerine kılıçla saldırdı

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Antalya'da bir kişi, Kobani'deki IŞİD saldırılarını protesto gösterilerinde gözaltına alınan 13 şüpheliye ve destekçilerine adliye önünde kılıçla saldırdı.

Antalya'da Kobani'deki IŞİD saldırılarını protesto gösterileri sırasında yasa dışı eylem yapan, Mobese kameraları ile çevreye zarar verenlere yönelik düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 13 şüpheli, adliyeye sevk edildi. Bir kişi, adliye önünde eylemcilere destek amacıyla bekleyenlere kılıçla saldırdı.


Antalya'da, geçen hafta Kobani'ye yapılan IŞİD saldırılarını protesto gösterileri sırasında, yola barikat kurup polise taş attığı ve kamu mallarına zarar verdiği belirtilen 13 kişi, dün sabah saatlerinde gözaltına alındı. Şüpheliler, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'ndeki sorgularının ardından 'kamu malına zarar vermek', 'terör örgütü propagandası yapmak' suçundan saban saatlerinde adliyeye sevk edildi. nbsp;


Polisin geniş güvenlik önlemi aldığı adliye önünde şüpheliler slogan atarak adliyeye giriş yaparken bir grup alkışla destek verdi. Şüphelilerin savcılık sorgusu, doktor kontrolünden sonra başlayacak.

nbsp;Kobani eylemcilerine kılıçla saldırdı
nbsp;Kobani eylemcilerine kılıçla saldırdı


BAŞSAVCI TALİMAT VERDİ GÖSTERİCİLER BAHÇEDEN ÇIKARTILDI
Bir grup Akdeniz Üniversitesi öğrencisi, adliye bahçesine geldi. Üzerinde 'Gözaltılar serbest bırakılsın' yazılı pankart taşıyan öğrenciler, slogan atmaya başladı. Bu sırada adliye bahçesinde bekleyen polis şefi, grubu eylemlerini adliye bahçesi dışında sürdürmeleri yönünde uyardı. Bahçeye gelen Antalya Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Bağcı da eylemcilere kamu alanında slogan atılmaması gerektiğini söyledi. Grup aldırış etmeyince Başsavcı Bağcı polise talimat verip bahçe dışına çıkmalarını sağladı. Grup bahçe giriş kapısında beklerken, adliye bahçesine giriş kapıları polis tarafından kapatıldı. Adliyeye gelenler polis tarafından kontrollü alındı.
nbsp;Kobani eylemcilerine kılıçla saldırdı
nbsp;Kobani eylemcilerine kılıçla saldırdı


KILIÇLA EYLEMCİLERE SALDIRDI
Adliye önünde bekleyen grup, saat 15.40 sıralarında kılıçlı saldırıya uğradı. Adliyeye geldikten sonra motosikletinden inen T.D. adlı kişi, gruba yönelik 'Bunların arasında benim bayrağımı indiren var mı?' diye sordu. Gruptan ses çıkmaması üzerine elindeki bidon içindeki benzini göstericilere doğru döken T.D., daha sonra motosikletinde bulunan ve üzerinde 'Deli Gaddar' yazılı kılıcı çekti. Bu sırada kendisine engel olmak isteyen polisten kurtulan T.D., adliye önünde bekleyen 20 kişinin üzerine saldırdı. T.D.'yi elinde kılıçla gören eylemciler, sağa sola kaçıştı. T.D. daha sonra polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
nbsp;Kobani eylemcilerine kılıçla saldırdı
nbsp;Kobani eylemcilerine kılıçla saldırdı


GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...