Van Persie ve Fenerbahçe telefonda! İlginç...

Van Persie ve Fenerbahçe telefonda! İlginç...

SPOR Haberleri

İngiliz basınının önemli kurumlarından bir tanesi olan The Guardian, Transfer Dedikoduları Sayfası'nda oldukça ilginç bir habere imza attı

John Ashdown imzası ile yayınlanan haberde, Türk medyası ve yine bir İngiliz medya kuruluşu olan Daily Star gazetesinini hedef alan, transfer dedikodularının işleniş tarzına ilişkin esprili bir 'hayali' telefon görüşmesine yer verildi.
Söz konusu haberde Robin van Persie'nin Manchester United'tan ayrılmak gibi bir niyetinin olmadığı belirtilirken, buna rağmen spekülatif haberlerin devam etmesine dikkat çekildi ve Hollandalı oyuncunun menajerleri ile Fenerbahçe Kulübü arasında geçen 'hayali' bir telefon görüşmesine yer verildi.


İŞTE O DİYALOG
- Merhaba.
+ Merhaba. Robin van Persie'nin temsilcileri ile mi görüşüyorum?
- Evet, ta kendisi. Peki ben kiminle görüşüyorum?
+ Ee ben, 19 Süper Lig Şampiyonluğu bulunan Fenerbahçe...
- Size nasıl yardımcı olabilirim?
+ Hmm, yalnızca merak ediyoruz da; Acaba Robin Ocak ayında İstanbul'a gelmek ister mi? Yılın o zamanlarında burada sıcaklık bir hayli düşük oluyor ve ayrıca kendisi burada Moussa Sow, Pierre Webo ve Dirk Ku..."
- Orada bir dur Fenerbahçe... Korkarım ki, teklifiniz ilgimizi çekeceğe benzemiyor.
+ Gerçekten mi? Emin misiniz?
- Bir hayli eminiz. Çok teşekkür ederiz. Dediğim gibi, gayet eminiz.
+ Peki... Sormadan bilemezdik. İyi günler Robin van Persie'nin temsilcileri...
- İyi günler Fenerbahçe.
Sporx








UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...