Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dünyayı ayağa kaldıran IŞİD iddiası

/ Kaynak: DHA
Dünyayı ayağa kaldıran IŞİD iddiası

DÜNYA Haberleri  / DHA

Spiegel Online, IŞİD'in koalisyon güçlerini kara harekatına zorlamak için büyük bir hazırlık içerisinde olduğunu iddia etti.

Spiegel Online BND raporlarına dayanarak verdiği haberde, Alman istihbaratının bu konuda uyardığını yazdı. Spiegel'e göre, BND hazırladığı kurum içi raporlarda, IŞİD'in batılı koalisyon güçlerini kara harekatına zorlamak için büyük bir eyleme girişeceği nbsp;görüşünde.
İstihbarat raporlarında IŞİD'in uzun süreden beri, Haçlı ordusu olarak gördüğü koalisyon güçlerine karşı büyük savaş hazırlığında olduğunun yer aldığını kaydeden Der Spiegel, IŞİD'in Eylül ayından bu tarafa batılı hedeflere eylem çağrısı yaptığını hatırlattı.
IŞİD'in propaganda dergisi Dabiq'in Ekim sayısında açıkça Almanya'yı hedef gösterdiğini kaydeden dergi, BND'nin IŞİD'in Kanada'da gerçekleştirilen eylemden daha büyük bir eylemle, büyük hesaplaşma için koalisyon güçlerini kara harekatına zorlamak istediğini yazdı.

DÜNYA
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...