Kristijan Nikolov 4.5 yıl sonra Galatasaray'da

/ Kaynak: AA
Kristijan Nikolov 4.5 yıl sonra Galatasaray'da

SPOR Haberleri  / AA

Galatasaray Kulübü'nün Makedon asıllı basketbolcusu Kristijan Nikolov, hukuk mücadelesinin ardından Türk vatandaşlığına geçerek, lisansına kavuştu

Galatasaray Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, Türkiye'ye gelerek 4,5 yıl önce sarı-kırmızılı takıma katılan 18 yaşındaki Nikolov, artık Türk oyuncu lisansıyla resmi maçlarda forma giyebilecek. Sarı-kırmızılı kulübün genç takımının yarın Ahmet Cömert Spor Salonu'nda İhlas Koleji ile yapacağı mücadelede ilk resmi maçında forma giyecek Nikolov'un, başantrenör Ergin Ataman'ın şans vermesi durumunda A takımda da yer alabileceği belirtildi. Daha önce sadece okul maçlarında forma giyen yıldız adayı Nikolov, geçen sezon yaz döneminde A takımın hazırlık maçlarındaki performansı ile dikkati çekmişti. 1,88 metre boyundaki oyun kurucu, bu sezon öncesi takımın kampına da katılmıştı.
Muhabir: Serdal Kalaycı
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...