Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İçişleri Bakanlığı'ndan polisin yaka kamerası ile ilgili açıklama

/ Kaynak: AA
İçişleri Bakanlığı'ndan polisin yaka kamerası ile ilgili açıklama

GÜNDEM Haberleri  / AA

İçişleri Bakanlığı polis ile vatandaş arasında yaşanan sorun ve şikayetlerin çözümlenmesi amacıyla yaka kameralarının kullanımı ile ilgili açıklama yaptı.

İçişleri Bakanlığı, yaka kameralarının kamuya açık alanda çalışan asayiş ve trafik birimlerince, polis ile vatandaş arasında yaşanan sorun ve şikayetlerin çözümlenmesi amacıyla görev esnasında kullanıldığını bildirdi.İçişleri Bakanlığı, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun yaka kameralarına ilişkin yazılı soru önergesini yanıtladı.Yanıtta, yaka kameralarının kamuya açık alanda çalışan asayiş ve trafik birimlerince, polis ile vatandaş arasında yaşanan sorun ve şikayetlerin çözümlenmesi, şeffaf bir denetleme ortamının oluşturulması amacıyla görev esnasında kullanıldığı belirtilerek, "Söz konusu kameraların kullanımı sırasında kullanıcı personel tarafından ilgili kişiler, sesli ve görüntülü kayıt işlemi yapıldığı konusunda öncelikli olarak bilgilendirilmektedirler" denildi.


GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...