- Erdoğan'dan İsrail'in misillemesine ilk yorum
17 dakika önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail'in İran saldırısına ilk yorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan cuma namazı çıkışında açıklamalarda bulundu. İsrail'in İran'a saldırısını değerlendiren Erdoğan, "İsrail farklı şeyler söylüyor. İran aynı şekilde farklı görüşler ortaya atıyor. Sahiplenme yok ve konuyla ilgili de gerçekten şöyle akla ziya olmayan bir açıklama yok." dedi.
 - En popüler bebek isimleri belli oldu
23 dakika önce

TÜİK duyurdu: En popüler bebek isimler belli oldu

TÜİK'in  'İstatistiklerle Çocuk, 2023' verilerine göre, en popüler erkek bebek isimleri Alparslan, Yusuf ve Göktuğ; en popüler kız bebek isimleri ise Asel, Zeynep ve Defne oldu. Türkiye'de 2023 yılında 0-17 yaş grubundaki çocuklarda ise en çok kullanılan erkek çocuk isimlerinin Yusuf, Mustafa ve Mehmet; kız çocuk isimlerinin ise Zeynep, Elif ve Yağmur olduğu görüldü.
 - Gökyüzüne bakan hayrete düştü
27 dakika önce

Tokat'taki deprem sonrası ürküten manzara: Gökyüzüne bakan hayrete düştü

Son iki gündür beşik gibi sallanan Tokat'ta 5.6'lık deprem büyük korku ve paniğe neden oldu. Çevre illerde de hissedilen deprem sonrası Sivas’ta gökyüzünün sararması ve Mammatus bulutlarının çıkması görenleri hayrete düşürdü.
 - Türkiye'nin konuştuğu davada yeni gelişme
33 dakika önce

Yazar Eylem Tok ile oğlunu havalimanına götürdüğü iddia edilen şüpheliye tahliye

İstanbul Eyüpsultan'da yazar Eylem Tok’un 17 yaşındaki oğlunun karıştığı kaza sonucu Oğuz Murat Aci'nin hayatını kaybetmesine ilişkin soruşturma sürüyor. Tok ve oğlu halen ABD'de firari bulunurken; olay gecesi anne ile oğlu havalimanına götüren çalışan tahliye edildi.
 - Mağazaya silahlı saldırı! Polis, kaçan saldırganları arıyor
40 dakika önce

Beylikdüzü'nde mağazaya silahlı saldırı! Polis, kaçan saldırganları arıyor

Beylikdüzü’nde gece saatlerinde bir butik giyim dükkanının camına 5 el ateş edildi. Dükkan sahibi kimseden tehdit almadıklarını ifade ederek, “Geldik baktık böyle bilgimiz yok. Bugüne kadar karıncayı bile incitmedik” dedi. Polis, kaçan saldırganları arıyor.
 - Çok sayıda silah ve mühimmat bulundu! 3 kişi gözaltında
42 dakika önce

Siverek’te çok sayıda silah ve mühimmatı ele geçirildi

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde jandarma tarafından yapılan operasyonda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi. Olayla ilgili 3 kişi de gözaltına alındı.
 - İzmir'de daha büyük bir deprem olur mu?
47 dakika önce

Prof. Dr. Okan Tüysüz açıkladı: İzmir'de daha büyük bir deprem olur mu?

İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında bugün meydana gelen 4.5'lik deprem vatandaşları tedirgin etti. Korkutan  sarsıntıya ilişkin konuşan Prof. Dr. Okan Tüysüz ise depremin, 2020 yılında İzmir'de yıkıma neden olan 6.6 büyüklüğündeki depremin artçısı olduğunu söyledi.
 - Çocuğa istismar suçuna 47 yıl hapis talebi!
48 dakika önce

Çocuğa istismar suçuna 47 yıl hapis talebi

Zonguldak'ta yanında eğitim alan 14 yaşındaki kız çocuğunu istismar eden kadın kuaförü H.E. hakkında 47 yıl 15 aya kadar hapis cezası talep edildi. İddianamede mağdur çocuğun, kendisini korumak için bıçak çektiği, bir süre önce de kendisini işyerine kilitlediğini kapıyı ise yedek anahtarla açıp kurtulduğunu ve yaşananları öğretmenine anlattığı yer aldı.
 - Önce darbetti sonra takip edip kurşun yağdırdı
1 saat 3 dakika önce

Tartıştığı müşteriye dehşeti yaşattı: Önce darbetti sonra takip edip kurşun yağdırdı

Burdur'da, bir iş yeri sahibi tartıştığı müşteriye dehşeti yaşattı. Kafasına silah kabzası ile vurarak darbettiği kişiyi takip eden iş yeri sahibi, gittikleri mekana da rastgele kurşun yağdırdı, 2 kişi yaralandı. İş yeri sahibi ise gözaltında.
 - Polislerin en zor mesaisi!
1 saat 17 dakika önce

Polislerin en zor mesaisi! Kaza yerinde görüp üzüntüye boğuldular

İzmir Ödemiş'te motosikletiyle kamyonla çarpışan ve trafik kazasına karışan motosiklet tutkunu bekçi, kaza yerinde hayatını kaybetti. Kaza sonrası olay yerine gelen polisler ise ölen kişinin mesai arkadaşları olduğunu görünce üzüntüye boğuldu.
 - Sağanak ne zaman sona erecek?
1 saat 18 dakika önce

Sağanak bugün başlayacak, ne zaman sona erecek? Orhan Şen tarih vererek duyurdu

Yurt genelinde soğuk ve yağışlı hava etkili oluyor. Meteoroloji uzmanı Orhan Şen, aralarında İstanbul'un da olduğu illeri tek tek sayarak kuvvetli sağanak yağış uyarısında bulundu. Şen, hafta başında ise sıcaklıkların yeniden yükseleceğini söyledi. 
Gündem - Gündem
1 saat 25 dakika önce

Kırklareli'nde yolcu otobüsü devrildi!

Kırklareli'nde içinde 11 kişinin olduğu yolcu otobüsü devrildi. Bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.
 - İşte Süleyman Soylu'nun yeni imajı
2 saat önce

Süleyman Soylu'nun yeni imajı dikkat çekti

Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, katıldığı bir taziye ziyaretinden fotoğraf paylaştı. Soylu'nun sakal bıraktığı ve kilo aldığı görüldü.
 - Kanalizasyon çalışması sırasında göçük
2 saat 17 dakika önce

Kanalizasyon çalışması sırasında göçük: 1 işçi hayatını kaybetti

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde kanalizasyon çalışması sırasında göçük meydana geldi. Feci olayın ardından toprak altında kalan işçi hayatını kaybetti.
 - Deprem uzmanından 'Tokat' uyarısı
2 saat 26 dakika önce

Tokat beşik gibi sallanmıştı! Yer bilimci uyardı: Beklenen büyük deprem hala olmadı

Dün beşik gibi sallanan Tokat'ın üzerinde bulunduğu Kuzey Anadolu Fay Hattı'na dikkat çeken Prof. Dr. Abdussamet Arslan, beklenen büyük depremin henüz gerçekleşmediğini söyledi. Arslan, fay hattı boyunca 7 ila 7.5 büyüklüğünde deprem beklenildiğini söyleyip deprem olma ihtimalinin yüzde 90 olduğunu kaydetti. 
 - Kaçak yapılan Mügeler Sitesi'nde 'ruhsat' oyunu
2 saat 35 dakika önce

Kaçak yapılan Mügeler Sitesi'nde 'ruhsat' oyunu: 11 yıl sonra usulsüz evrakla alınmış

6 Şubat felaketinin vurduğu Gaziantep'te yıkılarak 186 kişinin hayatını kaybettiği Mügeler Sitesi'ne ilişkin hazırlanan iddianame kabul edildi. İddianamede, binaların 1994-1997 arasında kaçak olarak inşa edildiği, 2008'de ise yeni bina gibi ruhsatlandırma işleminin yapıldığının tespit edildiğine yer verildi.
 - Kent diken üstünde! Bulaşıcı hastalık çıktı, alarm verildi
2 saat 53 dakika önce

Kastamonu diken üstünde! Bulaşıcı hastalık nedeniyle alarma geçildi

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde büyükbaş hayvanlarda şap hastalığı belirlendi. Bunun üzerine canlı hayvan pazarı bir kez daha kapatıldı.
 - İliç'ten iki ay sonra kahreden haber!
3 saat 10 dakika önce

İliç'te 2 ay sonra bir kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı! Görüntü tüyler ürpertti

Erzincan’ın İliç ilçesindeki maden ocağında 13 Şubat günü meydana gelen toprak kayması olayının ardından bugün toprak altında kalan işçilerden Adnan Keklik’in cansız bedenine ulaşıldı. Öte yandan toprak altına kalan araç da görüntülendi.
 - İzmir'de korkutan deprem! İlk verileri AFAD açıkladı
3 saat 20 dakika önce

İzmir'de korkutan deprem! İlk verileri AFAD açıkladı

İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında saat 11.02'de 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
 - 'Bana deli dediler' deyip iki kişiyi bıçakladı!
3 saat 32 dakika önce

'Bana deli dediler' deyip iki kişiyi bıçakladı: Bana baş kaldıranın başını keserim

Adana'da bir derneğe girmek isteyen Betül A., kendisine 'Bu kadın deli, kapıyı açmayın' dendiğini öne sürerek iki kadını bıçakladı. Şüpheli ifadesinde "Bana baş kaldıran adamın başını keserim" dedi.
 - Fatih'te 2 İETT otobüsü çarpıştı
3 saat 34 dakika önce

Fatih'te 2 İETT otobüsü çarpıştı! Bir yolcu yaralandı

Fatih'te durakta bekleyen bir İETT otobüsüne arkadan gelen başka bir İETT otobüsü çarptı. Kazada bir yolcu yaralandı.
Sona Git