Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Otomobilin camını kırıp parasını çaldı

/ Kaynak: DHA
Otomobilin camını kırıp parasını çaldı

YAŞAM Haberleri  / DHA

KONYA'da park halindeki otomobilin camını kırarak içerisindeki yaklaşık 100 bin lira parayı alan 2 kişi kayıplara karıştı.

Olay, bugün saat 11.30 sıralarında Selçuklu İlçesi Horozluhan Mahallesi'ndeki özel bir hazır beton fabrikasının bahçesinde meydana geldi. Bir akaryakıt şirketinde mutemet olarak çalışan O.H., Konya-Ankara karayolu üzerindeki BÜSAN Sanayisi'nde bir bankadan yaklaşık 100 bin lira para çektikten sonra kullandığı 42 EAL 29 plakalı otomobille, tahsilat yapmak için hazır beton fabrikasına geldi. Bankadan çekerek poşet içerisine koyduğu parayı araç içerisinde bırakan O.H., daha sonra işletmenin idari binasına girdi. nbsp;
Mutemedi bankadan itibaren takip ettiği tahmin edilen 2 kişi, kullandıkları 34 LH 0558 plakalı otomobille park halindeki aracın yanına durdu. Araçtan inen şüphelilerden biri dirseğiyle park halindeki otomobilin sağ yan camını kırarak poşet içerisindeki parayı aldı. Bu sırada başındaki şapkasını da düşüren zanlı, kendisini bekleyen otomobile binerek arkadaşıyla birlikte hızla olay yerinden uzaklaştı. nbsp;
Fabrika bahçesinde çalışan işçilerin durumu fark etmesi üzerine olay polise bildirildi. Alarma geçen polis, yaklaşık 100 bin lira parayı alarak kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Çevre yollarında geniş güvenlik önlemi alan polisin yaptığı araştırma sonrası olay yerinden kaçan otomobil, Karatay İlçesi'ndeki bir sitenin otoparkında terk edilmiş olarak bulundu. Yapılan inceleme sonrası aracın kiralık olduğu belirlenirken, kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...