Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hastanede doktora 3 kurşun

Hastanede doktora 3 kurşun

DÜNYA Haberleri

Samsun'da Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Hastanesi'nde görev yapan Op. Dr. Kamil Furtun, hastade bir kişinin silahlı saldırısında ağır yaralandı.

Olay, bugün İlkadım İlçesi'nde bulunan Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Hastanesi'nde meydana geldi. Hastanede görev yapan Op.Dr. Kamil Furtun, odasına giderken iddiaya göre koridorda İsmail isimli bir kişi tabancayla ateş açtı. Vücuduna 3 kurşun isabet eden doktor ağır yaralandı.

Aynı hastanede hemen ameliyata alınan Op.Dr. Kamil Furtun'nun sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Saldırının ardından kaçan şüphelinin aynı hastanenin kantininde çalıştığı ve bir süre önce de bu hastenede tedavi gören bir yakınının hayatını kaybettiği öğrenildi. Olayla ilgli soruşturma başlatılırken, şüphelinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...