Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray sezonu 77 puanla tamamladı

Galatasaray sezonu 77 puanla tamamladı

SPOR Haberleri

Cimbom, Eren'in frikik golüyle geriye düştü. Umut bitime 4 dakika kala şampiyonun sezonu mağlup bitirmesini önledi

Şampiyonluğu geçen hafta garantileyen G.Saray, geriye düştüğü maçta Çaykur Rize ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak sezonu tamamladı. Şampiyon sahaya Rizeli futbolcuların alkışları eşliğinde yedek ağırlıklı bir 11'le çıktı. Başta Sneijder, Muslera ve Burak Yılmaz olmak üzere bu sezon sarı-kırmızılıları sırtlayan yıldızlar Rize'ye götürülmemişti. Artık iddiası kalmayan iki ekibin mücadelesinde bol pozisyon bekleniyordu ancak ilk yarı nbsp;beklentilerin uzağında geçti. Her ne kadar iki takım da ligi kafada bitirmiş olsa da, G.Saray şampiyona yakışır bir sonuç almak için, Çaykur Rize ise şampiyonu mağlup eden takım olmak için uğraşıyordu. Sarı-kırmızılılar Bruma ile, evsahibi ekip ise Eren'le musait pozisyonlardan faydalanamayınca ilk yarı golsüz sona erdi. nbsp;
Eren attı, Umut cevap verdi
Ligde son 6 maçtır kalesinde gol görmeyen G.Saray, 51. dakikada 1-0 geriye düştü. Eren Albayrak, kaleci Sinan'ın hatasından da faydalanarak Ronaldinho'nun 2002 Dünya Kupası'nda İngiltere'ye attığı golü andıran bir vuruşla Çaykur Rize'yi öne geçirdi. Karadeniz ekibi bu golün hemen ardından farkı 2'ye çıkarma şansını tepti. Sercan pasıyla Kweuke'ye 'vur iki olsun' dedi ama Kamerunlu golcü topu direğe nişanladı. Oyunda kaldığı süre boyunca hiçbir varlık gösteremeyen Aydın'ın yerine geleceğin yıldızı Sinan Gümüş girince G.Saray hareketlendi. Sinan 73'te güzel ortaladı, Pandev kafayla kalecinin üzerine vurdu. 81'de Koray'ın atılmasıyla sarı-kırmızılılar sezonun ilk kırmızı kartını da gördü. G.Saray prestiji 86'da kazanılan serbest vuruşla kurtardı. Sabri'nin ortasında Umut Bulut topa çok iyi hareketlendi ve attığı kafa golüyle karşılaşma 1-1 berabere sonuçlandı.
Murad TAMER


Rizespor'dan nbsp;tarihi jest
Çaykur Rizesporlu futbolcular şampiyon Galatasaray'a büyük jest yaptı. Sahaya çıkış tribünü önünde karşılıklı dizilen yeşil-mavili futbolcular ile Teknik Direktör Hikmet Karaman ve yardımcıları, aradan geçerek sahaya çıkan Galatasaraylı futbolcuları alkışladı. Karşılaşmanın hakemleri de aynı koridordan futbolcuların alkışları arasında sahaya çıktı. Galatasaray taraftarları, daha sonra iki takım futbolcularını tribüne çağırdı. Sporcular da el ele tutuşarak tribünlere gitti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...