Aykut Kocaman bombası

Aykut Kocaman bombası

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

İsmail Kartal'ın görevi bırakmasının ardından teknik direktör arayışına giren Fenerbahçe'de, Aykut Kocaman bir anda en güçlü aday haline geldi.

Teknik direktör arayan Fenerbahçe'de, halen Torku Konyaspor'u çalıştıran Aykut Kocaman adı her geçen gün ağırlık kazanıyor. Kocaman'ın yakın dostu Ali Yıldırım'ın futbol şubesinden sorumlu yöneticilik görevine gelecek olması ve önceki akşam bu ikilinin Dirk Kuyt'la yemekte bir araya gelmesi, bu iddiayı güçlendiriyor.

İsmail Kartal'ın görevi bırakmasının ardından teknik direktör arayışına giren Fenerbahçe'de, Aykut Kocaman bir anda en güçlü aday haline geldi.

2010-13 yılları arasında çalıştırdığı Fenerbahçe'ye 1 Süper Lig, 2 Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşatan ve UEFA Avrupa Ligi'nde yarı final sevinci yaşatan Kocaman'ın yeniden sarı lacivertli takımın başına geçeceği yönünde güçlü sinyaller geliyor.

ALİ YILDIRIM'LA ÇOK İYİ ANLAŞIYOR

Bu görüşü savunanların temel dayanağı; başkan Aziz Yıldırım'ın kardeşi Ali Yıldırım'ın yeniden yönetime dönmesi. Futboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi olarak görev yapacak olan Ali Yıldırım ile Aykut Kocaman'ın birbirlerine çok yakın olduğu ve iyi anlaştığı gerçeği camiada herkes tarafından biliniyor.

KONGREYE GELİP OY KULLANDI

Bunun yanı sıra, halen Torku Konyaspor Teknik Direktörü olan Kocaman'ın geçtiğimiz pazar günü Fenerbahçe Kulübü kongresine gelerek oy kullanması, başarılı futbol adamının yuvaya geri döneceği yönünde bir sinyal olarak algılandı.

ALİ YILDIRIM, KOCAMAN VE KUYT BULUŞTU

Bu arada Aykut Kocaman ve Ali Yıldırım'ın önceki akşam Hollandalı futbolcu Dirk Kuyt ile bir araya gelerek yemek yemeleri de bu yöndeki iddiaları iyice güçlendirdi.

Kongreden hemen sonra, oyunu Aziz Yıldırım için kullandığı öğrenilen eski teknik sorumlu Aykut Kocaman ile yemekte buluşan ve yaklaşık 2 saat görüşen Ali Yıldırım, gelecek sezon için fikir alışverişinde bulundu. Bu yakınlaşma "Aykut Kocaman geri mi dönüyor?" sorusunu da beraberinde getirdi. Yıldırım'ın Aykut hocayı yeniden takımın başında görmek istediği ve 3 sene önce Avrupa Kupası'nda yarı finale giden başarıyı daha da ileri taşımak istediği bilinirken, Aykut Kocaman'ın bu duruma sıcak bakmadığı belirtildi. Ali Yıldırım'ın takımı ve camiayı çok iyi tanıyan Aykut hocaya her konuda danıştığı ve görev için ikna edemese de tecrübelerinden yararlanacağı ifade edildi.

YABANCI TEKNİK ADAM 'RİSK'DEMEK

En az 7-8 transfer yapıp kadroda büyük yenilik yapmayı planlayan Fenerbahçe yönetimi, böylesine önemli bir operasyonu yabancı bir teknik adama yaptırmayı 'büyük bir risk' olarak değerlendiriyor. Bu nedenle de Fenerbahçe camiasının dinamiklerini iyi bilen bir Türk teknik adamın göreve getirilmesi düşünülüyor. Aykut Kocaman da bu işi en iyi yapabilecek en önemli isim olarak görülüyor.

Aykut Kocaman, 2010-13 yılları arasında çalıştırdığı Fenerbahçe'ye 1 Süper Lig, 2 Ziraat Türkiye Kupası şampiyonluğunun yanı sıra, tarihinde ilk kez UEFA Avrupa Ligi'nde yarı final oynama başarısını yaşattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...