'Millet iradesini sandığa yansıttı'

/ Kaynak: İHA
'Millet iradesini sandığa yansıttı'

Politika Haberleri  / İHA

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Millet iradesini en ideal şekilde sandığa yansıttı" dedi.

Bakan Müezzinoğlu, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, Bakanlar Kurulu ve AK Parti MYK üyeleriyle gerçekleştireceği toplantı için AK Parti genel merkezine gelişinde, gazetecilerin sorularını cevapladı.
Seçim sonrası erken seçim, koalisyon ya da azınlık hükümeti seçeneklerini nasıl gördüğüne yönelik soruya Bakan Müezzinoğlu, "Türkiye'nin en büyük ihtiyacı demokrasinin sağlığıydı. Bence sağlıklı bir demokrasi sürecini dün akşam itibarıyla geride bıraktık. Millet iradesini en ideal şekilde sandığa yansıttı. Yüzde 85'leri geçen bir oy oranıyla sandığa gitti. Sandık sonuçlarıyla ilgili algı yönetimi yapanlar bu ülkenin demokrasisine, milli iradeye inanmayanlar ümit ederim ki mahcup olmuşlardır. Sandık sonuçları da bütün vicdanların huzur duyacağı bir şekilde neticelendirdik. Bugün aramızda bir matematiksel fotoğraf var. İnşallah yine milleti merkeze alan anlayışla millete bedel ödetmeyen, kazanımlarını ve verdiği mesajı iyi değerlendiren bir anlayışla güçlü bir istikrarlı yönetim sürecini Türkiye yine kaybetmeden devam eder. Hayırlı olsun" karşılığını verdi.

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...