Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

TEKFEN'in stadyumu görücüye çıkıyor

TEKFEN'in stadyumu görücüye çıkıyor

Ekonomi Haberleri

Azerbaycan Birinci Avrupa Oyunlarına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Açılışa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacak.

Buket Güven ANKARA
Etkinliğin yapılacağı 68 bin kişilik kapasiteli Bakü Olimpiyat Stadyumu'nu TEKFEN inşa etti. Azerbaycan'ın Ankara Büyükelçisi Faig Bağırov, "Bakü 2015, spor ve kültür dünyası için tarihî bir olay. Bünyesinde Avrupa'nın 49 Milli Olimpiyat Komitesi'ni barındıran muhteşem yarış, 12 Haziran'dan 28 Haziran'a kadar devam edecek. Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden gelecek 6 binden fazla sporcu bu yarışmalarda kendi güçlerini sergileme fırsatı bulacaklar" dedi. Olimpiyat hazırlıkları kapsamında en dikkat çekici yapının Bakü Olimpiyat Stadyumu olduğunu ifade eden Bağırov, "Türk şirketi TEKFEN tarafından yapılmış olan yapı, 68 bin kişilik kapasiteye sahip. Günümüzün modern teknolojisini bir araya getiriyor" diye konuştu.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...