Önce kovaladı sonra öldürdü

Önce kovaladı sonra öldürdü

DÜNYA Haberleri

Dört el ateş ederek sevgilisini öldürmekten yargılanan engelli atlet Oscar Pistorius'un evinde şimdi de kanlı bir kriket sopası bulundu.

Güney Afrikalı ampute atlet Oscar Pistorius, Sevgililer Günü'nde yaşanan trajedinin ardından özgür kalma ümitlerini kaybediyor. Polis, Pistorius'un 'hırsız zannederek' kolu ve başından vurarak öldürdüğü kız arkadaşı Reeva Steenkamp'ın, bilinçli bir şekilde öldürüldüğüne dair yeni delillere ulaştı. Polis, 26 yaşındaki atletin evinde yaptığı araştırmada, kanlı bir kriket sopası bulunduğunu açıkladı. Dedektifler, kanlı kriket sopasının bulunmasının ardından iki yeni teoriye odaklanmış durumda. Bunlardan ilki, sopanın, 29 yaşındaki model Steenkamp'ın saklanmak için kaçtığı banyonun kapısındaki camı kırmak için kullanılmış olabileceği. İkinci teori ise Steenkamp, kendisini savunmak için sopayı Pistorius'a karşı kullandı. Güney Afrika'nın City Press gazetesinde yer alan bilgilere göre, Pistorius'un yatak odasında bir mermi kovanı bulundu. Polis, buradan yola çıkarak, Pistorius'un sevgilisini kovalamaya başladığını, yatak odasından kaçan genç kadının banyoya saklandığını düşünüyor. Kriket sopasıyla veya başka bir şekilde banyo kapısının camını kıran Pistorius, ardından üç el daha ateş ederek kız arkadaşını öldürdü. Steenkamp'a yapılan otopside de, başından, elinden, kolundan ve kalçasından vurulduğu, aynı zamanda kafatasında çatlak olduğu tespit edildi.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...