Galaxy S7 için yeni tarih

Düzenleyen: / Kaynak: hürriyet
Galaxy S7 için yeni tarih

TEKNOLOJİ Haberleri  / hürriyet

Samsung'un yeni telefonu Galaxy S7'nin ne zaman tanıtılacağı netleşti.

Samsung'un 2016 için bizlere nasıl bir Galaxy S7 hazırladığını hepimiz merak ediyoruz. Şubat ayının sonundaki Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtılması beklenen amiral gemisi telefonun ne zaman satışa sunulacağına dair yeni bir bilgi var.

Twitter'daki popüler sızıntı hesaplarından Evan Blass (@evleaks), Galaxy S7'nin 11 Mart Cuma günü ABD'de satışa sunulacağını kaydetti. Blass'ın tüm söyledikleri bir cümleden ibaret olduğundan, bilgiye kesin gözle bakmamakta fayda var.

Galaxy S6 ve S6 Edge, geçen sene 10 Nisan'da satışa sunulmuştu. Samsung'un bu sene erken davranmak istemesinin nedeni ise 2016'da çıkacak olan iPhone'lardan önce davranmak olabilir. Galaxy S7'yle ilgili sıvı soğutmadan microSD slotunun dönüşüne birçok ilginç dedikodu bulunuyor. Tedarik zincirinden ve diğer kaynaklardan gelen bu dedikodular arasında daha iyi bir kamera da var.

Galaxy S7 ile muhtemelen Barselona’da 22-25 Şubat arasında gerçekleşecek olan Mobil Dünya Kongresi’nde tanışacağız.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: hürriyet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...