Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İbrahim Tatlıses'e kötü haber

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
İbrahim Tatlıses'e kötü haber

MAGAZİN Haberleri  / DHA

İbrahim Tatlıses'in Şanlıurfa'da yaşayan akrabasının 4 aylık bebeğine domuz gribi teşhisi konuldu.

İbrahim Tatlıses’ın Şanlıurfa’da yaşayan akrabası Mehmet Enver Tatlı’nın 4 aylık bebeği Celile Tatlı’ya hastanede H1N1 virüsü tanısı konuldu. Celile bebek, yoğun bakım ünitesine alındı.

Şanlıurfa’da 4 ay önce dünyaya gelen Celile Tatlı, geçen 15 Ocak günü rahatsızlanınca ailesi tarafından tedavi için Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne götürüldü. Burada doktorlar tarafından muayene edilen Celile bebeğin tetkiklerinde vücudunda domuz gribi olarak bilinen H1N1 virüsüne rastlanınca hemen hastanede tedaviye alındı.

İbrahim Tatlıses'e kötü haber
Bebeğin babası Mehmet Enver Tatlı, hastanede başka çocuklar ile birlikte aynı yatakta yatırıldığı için virüsü kaptığını iddia ettiği bebeğinin farklı bir hastaneye sevk edilmesini istedi. Ancak, bebeğin durumu ve başka hastanelerde yer olmadığı için Celile bebek, yoğun bakım ünitesine alındı.

Hastane yetkilileri ilk gelişinde virüsün tespit edilerek tedavisine başlanan bebeğin halen yoğun bakım ünitesinde karantina uygulamasında olduğunu kaydetti.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...