Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Rusya, yerleşim yerlerini hedef aldı: 20 ölü, 40 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Rusya, yerleşim yerlerini hedef aldı: 20 ölü, 40 yaralı

DÜNYA Haberleri  / DHA

Rusya, Akdeniz'de konuşlu savaş gemisinden fırlattığı füzelerle Suriye'nin İdlib İline bağlı Salkin Kasabası'nı vurdu. Suriyeli yerel kaynaklar yerleşim yerlerinin hedef alındığı saldırıda 20 kişinin öldüğünü, 40 kişinin de yaralandığını belirtti.

Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'nin sınırdaki Atçana Mahallesi'nin 8 kilometre ilerisinde muhaliflerin Salkin Kasabası'na dün saat 21.00 sıralarında atılan füzeler nedeniyle meydana gelen patlamanın sesleri, Reyhanlı'dan da duyuldu. Yerel kaynaklar, Rus savaş gemisinden atılan füzelerin yerleşim yerlerine isabet ettiğini; saldırıda ilk belirlemelere göre 20 kişinin öldüğü, 40 kişinin yaralandığını belirtti. Yaralılar, çevredeki hastanelerde tedavi altına alındı. Salkin Kasabası'nda 55 bin kişinin yaşadığı ve kasaba çevresinde iç savaştan kaçarak güvenli olarak gördükleri bölgede çadırlarda yaşayan Suriyelilerin de bulunduğu da ifade edildi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...