Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Maraton başladı. DENEME SINAVI-15

Maraton başladı. DENEME SINAVI-15

YAŞAM Haberleri

Türkiye Gazetesi ve İhlas Koleji işbirliğiyle hazırlanan YGS Deneme Sınavı maratonu başladı. YGS 13 Deneme Sınavı bugün.

Uzman öğretmenler tarafından ÖSYM ve MEB'in standartlarına uygun olarak hazırlanan bu deneme sınavları, YGS'ye hazırlanan siz üniversite adaylarının hem pratiğini artıracak, hem de eksikliklerinizi görme imkân sağlayacak.

30 gün boyunca İnternet üzerinden Online Sınav Sistemi ile katılacağınız bu maraton 15 Deneme Sınavından oluşuyor. Her Deneme sınavı bittiğinde hem puanınızı, hem de sıralamadaki yerinizi anında öğrenebiliyorsunuz.

Ayrıca her sınav türündeki puanınızı, sınavda doğru ve yanlış yaptığınız konu ve alt konuları, derslerdeki durumunuzu grafiksel olarak inceleyebiliyorsunuz…

Değerli öğrenciler. Sınava başlamak için alttaki satırı tıkladıktan sonra açılacak www.sinavagir.com sitesine üye olup şifrenizi aldıktan sonra sınava başlayabilirsiniz.

Bütün üniversite adaylarına başarılar…



 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...