Cavanda flaş gelişme!

Cavanda flaş gelişme!

SPOR Haberleri

Trabzonspor'da yabancılarla ilgili sorunlar bitmek bilmiyor. Mbia'dan sonra Cavanda'nın "Ayrılmak istiyorum" diyerek yönetime başvurduğu ortaya çıktı.

Trabzonspor yönetim kurulu, geçmişe dönük alacakların tamamının hesaplara yatırılması ve maaş ödemelerinin de şubat ayından itibaren günü geldiğinde ödeneceğinin sözünü vermesine rağmen, bazı yabancı futbolcularla ilgili yaşanan sorunları aşamıyor. Takımın Trabzon'daki devre arası kampına izinsiz olarak geç katılan Douglas ve teknik direktör Sadi Tekelioğlu ile anlaşamayan Marin'den sonra, Stephane Mbia önce alacaklarının geç ödendiği için faiz talebinde bulunmuş ardından da takımdan ayrılmak istemişti. 

İkna edilmeye çalışılıyor 
Douglas ve Marin sorunlarını kısmen çözen, Mbia'nın geleceği ile ilgili görüşmelere devam eden yönetim, Cavanda'nın da "Ayrılmak istiyorum" talebi karşısında şok yaşadı. Zaman zaman sergilediği performans ile dikkat çeken Cavanda'yla teknik direktör Hami Mandıralı başta olmak üzere yöneticiler görüşme yaparken, Belçikalı sağ bekin ikna edilmesi için temaslar sürüyor. Cavanda'nın ısrar etmesi halinde, kulüp çıkarları doğrultusunda gitmesine onay verilebileceği öğrenildi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...