Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sinan Güler: 'Terimizin son damlasına kadar mücadele edeceğiz'

/ Kaynak: İHA
Sinan Güler: 'Terimizin son damlasına kadar mücadele edeceğiz'

SPOR Haberleri  / İHA

A Milli Basketbol Takımı Kaptanı Sinan Güler, "Olimpiyat Elemelerinde oynayacağımız her maçta terimizin son damlasına kadar mücadele ederek, Rio biletini almak istiyoruz" dedi.

İsviçre’nin Cenevre kentinde düzenlenen 2016 Rio Olimpiyat Elemeleri kura çekimi sonrasında A Milli Erkek Takım Menajeri Haluk Yıldırım, A Milli Kadın Basketbol Takım Menajeri Arzu Özyiğit ve A Milli Basketbol Takımı Kaptanı Sinan Güler değerlendirmelerde bulundu.

HALUK YILDIRIM: "İYİ KURA ÇEKTİK"
Olimpiyat Elemeleri’nde iyi bir kura çektiklerini söyleyen A Milli Erkek Basketbol Takım Menajeri Haluk Yıldırım, "Buraya gelirken hepimiz Filipinler’de oynamak istiyorduk ve bu gerçekleşti. Olimpiyat Elemeleri’nde Senegal ve Kanada ile mücadele edeceğiz. Kanada ve Senegal’i çok yakından tanımıyoruz. Çok dikkatli olmamız lazım. Gruptaki sıralamamıza göre B Grubu’nun 1. veya 2.’siyle eleme maçları oynayacağız. Maç maç düşünüp 4. maçın sonunda takımımızı Rio’da görmek istiyoruz. Önümüzde hazırlanmak için kısa bir süre olacak. En iyi şekilde hazırlanıp Filipinler’e gideceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Rio rüyasını gerçekleştirmek için elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuştu.

ARZU ÖZYİĞİT: "ÜLKEMİZE SEVİNÇ YAŞATMAK İSTİYORUZ"
Olimpiyat Elemleri’ne katılmalarının kendilerini çok mutlu ettiğini söyleyen A Milli Kadın Basketbol Takım Menajeri Arzu Özyiğit, "Kuramızın da iyi olduğunu düşünüyorum. Ülkemize bu başarıyı armağan etmek ve sevinç yaşatmak istiyoruz. Umarım A Milli Erkek Takımımız ile birlikte Olimpiyatlar’a katılıp basketbolun ülkemizde ne kadar geliştiğini tüm dünyaya gösteririz. Sezon biter bitmez çalışmalarımıza başlayıp en iyi şekilde hazırlanmayı planlıyoruz. Türkiye’deki tüm sporcular üzerinde çok olumlu motivasyon oluşturduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

SİNAN GÜLER: "TERİMİZİN SON DAMLASINA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ’"
"Olimpiyat Elemeleri açıklandığından beri hep Filipinler'de oynayacaklarını hissettiğini dile getiren A Milli Basketbol Takımı kaptanı Sinan Güler, “Elemeleri orada oynamanın bir avantaj olduğunu düşünüyordum. Grubumuzda Senegal ve Kanada var. Senegal çok bilinmeyen bir takım olsa da, Kanada son yıllarda basketbola iyi yatırım yapan bir ülke, dolayısıyla her maça aynı ciddiyetle yaklaşacağız. Diğer gruptaki rakiplerin de her biri finale yükselecek kalitede ekipler. Sonuçta oynayacağımız her maçta terimizin son damlasına kadar mücadele ederek, Rio biletini almak istiyoruz" diye konuştu. 

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...