Moğolistan'da "En İyi Çevre Dostu Yatırımcı Ödülü" Türk şirketinin

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Moğolistan'da "En İyi Çevre Dostu Yatırımcı Ödülü" Türk şirketinin

DÜNYA Haberleri  / AA

Moğolistan'da inşaat ve altyapı alanında faaliyet gösteren bir Türk firması, "En İyi Çevre Dostu Yatırımcı" ödülüne layık görüldü.

İnşaat ve altyapı alanında faaliyetler yürüten Türk şirketi HNC "En İyi Çevre Dostu Yatırımcı Ödülü'nü kazandı. Türk şirketinin ödülünü Türkiye'nin Ulanbator Büyükelçisi Murat Karagöz aldı. Karagöz, Türk şirketinin yöneticilerini ve çalışanlarını, Moğolistan'daki başarılı faaliyetleri dolayısıyla tebrik etti.

Karagöz, bu tür başarıların Türkiye ile Moğolistan arasındaki ticaret hacminin artırılmasına katkıda bulunacağını ifade etti.

Ödül alan şirketin Müdürü Hüseyin Öztürk de "En İyi Çevre Dostu Yatırımcı Ödülü'nü kazandıran projenin, özellikle atıklardan biyogaz ve enerji üretimi imkanı sağlaması ve çevreye kötü koku yayılmasını önleyici filtrasyon sistemleriyle ön plana çıktığını söyledi.

Ulanbator şehrinden geçen Tuul nehrinin korunması için atık su arıtma tesisi projesinin çok önemli olduğunu belirten Öztürk, tesisin bu yılın ağustos ayında faaliyete geçeceğini de sözlerin ekledi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...