Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sözler tutulmadı

/ Kaynak: Fotomaç
Sözler tutulmadı

SPOR Haberleri  / Fotomaç

Galatasaray'da geçen sezon şampiyonluğun ve kupaların kazanılmasında büyük pay sahibi olan ancak bu sezonki performansı eleştirilen Yasin Öztekin'in temsilcisi Önder İnce, sarı-kırmızılı yönetimin eski ve şimdiki yönetimi ile kadrodaki futbolcuları hedef aldı.

"Yasin için söz konusu olan bazı takımlar girişimde bulundu. Yasin'in hedefleri var ve bu yönde Avrupa'dan gelen tekliflere daha sıcak bakıyor. Eski yönetimin bazı sözleri vardı. Yasin fedakarlıklarda bulundu ve bazı sözlerin yerine getirilmemesi bizi çok üzdü. Verilen sözler masada kalıyor, bu da bizi üzüyor". 

"Yasin oraya gelebilmek için çok büyük fedakarlıklar yaptı. Herkes yazın tatil yaparken Yasin özel hoca tutup daha faydalı olmak için çalıştı. Herkes kimin ne kazandığını biliyor. Biz elimizi masaya vurmadık. Verilen sözler yerine getirilmedi sadece masada kaldı. Burada taraftar da bazı şeyleri görüyor, 'Performansı düştü' deniliyor. Her şeyin bir nedeni var. Futbolcu ister istemez kafasına takıyor. Yeni yönetim de söz verdi, kimse sözünü tutmuyor. Bu saatten sonra Yasin'e parasal iyileştirme yapılacağını düşünmüyorum. Sezon sonunda yönetimle konuşulacak. Eğer ayrılması gerekiyorsa ayrılacak, sözler yerine getirilirse devam edecek."

SPOR
Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...